Koral1989 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 #1 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 A więc zanim nasypie piasek chciałbym prosić o fachową opinie mojego wystroju, jest to wstępne ułożenie napewno się z tym prześpię i coś pozmieniam i mam nadzieję że coś doradzicie
SlavekG Opublikowano 23 Kwietnia 2020 #2 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 No mi to się wcale nie podoba, te płaskie kamienie leżące poziomo tam nie pasują, jakoś sztucznie to wygląda.
pozner Opublikowano 23 Kwietnia 2020 #3 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Wygląda dobrze. Z tych kamieni nic lepszego nie ułożysz. Czy te kamienie Ci się podobają, czy nic lepszego nie znalazłeś?
edzzio Opublikowano 23 Kwietnia 2020 #4 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Sorki za opinie ale wygląda to jak by pocięte bloczki Nie lepiej było by normalnie polne kamulce ? Naturalniej
Andrzej Głuszyca Opublikowano 23 Kwietnia 2020 #5 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Wejdź do naszej galerii..może tam się zainspirujesz ? Łupkiem ciężko zrobić ciekawą kompozycję ale nie jest to niemożliwe.
Koral1989 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor #6 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Polne kamienie mi się nie podobają chciałem serpentynity ale moja żona z twierdziła że ona chce białe kamienie a z łupka widziałem w galerii ktoś miał super zrobione i dlatego nabyłem go 40 kg i poukładałem tak jak leciało aby zobaczyć jak wyjdzie niestety zamawiałem go przez internet bo najbliższy skład mam prawie 100 km od domu i przyszły troszke małe kamienie a miałem nadzieję na kilka większych płaskich kamieni które ułoże jeden na drugim, jeszcze napewno coś pokombinuje zanim nasypie piasek dlatego liczę na wasza pomoc i uwagi a obecnie mam pytanie czy ten stos ułożyłem prawidłowo w sensie odległości od tylnej ściany bo nigdzie nie mogłem znalesc informacji jak daleko od niej ułożyć kamienie...
Andrzej Głuszyca Opublikowano 23 Kwietnia 2020 #7 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 4 minuty temu, koral198916@gmail.com napisał: ale moja żona z twierdziła że ona chce białe kamienie Hm..to będzie najprawdopodobniej Twoja żona zawiedziona. Te kamienie nie pozostaną białe. No chyba ,ze ..ale bardzo w to wątpię. Niestety. 2
Andrzej Głuszyca Opublikowano 23 Kwietnia 2020 #8 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 6 minut temu, koral198916@gmail.com napisał: obecnie mam pytanie czy ten stos ułożyłem prawidłowo w sensie odległości od tylnej ściany bo nigdzie nie mogłem znalesc informacji jak daleko od niej ułożyć kamienie... Teoretycznie tak..ale przekonasz się dopiero jak uruchomisz i sprawdzisz cyrkulacje. Zawsze będziesz mógł zrobić korektę..to nie będzie problemem.
Koral1989 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor #9 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 4 minuty temu, AndrzejGłuszyca napisał: Hm..to będzie najprawdopodobniej Twoja żona zawiedziona. Te kamienie nie pozostaną białe. No chyba ,ze ..ale bardzo w to wątpię. Niestety. Ja to wiem ale weź to kobiecie wytłumacz jest to nasz wspólny projekt naszego pierwszego akwarium typu Malawi, wcześniej w zwykłych akwa sam się rządziłem i robiłem po swojemu i miała potem pretensje ze coś się nie podoba tu robimy wszystko razem więc jak chciała białe kamienie to ma...
Andrzej Głuszyca Opublikowano 23 Kwietnia 2020 #10 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Teraz, koral198916@gmail.com napisał: Ja to wiem ale weź to kobiecie wytłumacz ..i tak będzie na Ciebie 1
Rekomendowane odpowiedzi