Jump to content

Recommended Posts

Posted
30 minut temu, AndrzejGłuszyca napisał:

@BombeL Łukasz..pytanie  dla jasności: to jest dla wszystkich bez względu na status?

Tak, to jest promocja ogłoszona na FB i informuje tu o niej. Żeby nie umknęło.... 

• Like 3
Posted
Godzinę temu, suricade napisał:

https://www.facebook.com/NorthfinPL/

Nie trzeba mieć konta na facebooku, żeby wyświetlić treść strony. Jest kilka ciekawych ofert promocyjnych.

Nie trzeba mieć ani FB ani być na forum KM aby śledzić stronę NF Polska😉 ale wrzuciłem żeby koleżanki i koledzy nie przgapili.... 

• Like 1
Posted

Ja równię wrzuciłam to informacyjnie. Chyba firma nie podała, na naszym forum, linka do facebookowej strony i nie wszyscy muszą wiedzieć, że taka w ogóle istnieje.

Posted

Przy ostatniej promocji zakupiłem paczkę Cichlid i paczkę Vege. Aktualnie karmię nimi i powiem Wam, że bez szału trochę te pokarmy. Lub inaczej - za tą kasę spodziewałem się czegoś ekstra i trochę się zawiodłem.

• Like 1
Posted

Ale czego się spodziewałeś, że ryby zaczną mówić? Ile nim karmisz, że już wyciągnąłeś wnioski? Używaj z rok i oceń. 

• Like 4
  • Haha 1
Posted
22 minuty temu, marek_z_81 napisał:

Ale czego się spodziewałeś, że ryby zaczną mówić? Ile nim karmisz, że już wyciągnąłeś wnioski? Używaj z rok i oceń. 

Tak, tańczyć i śpiewać...

Nie potrzeba mi roku, żeby ocenić czy pokarm jest wart swojej ceny. NorthFin nie jest.

Posted
Tak, tańczyć i śpiewać...
Nie potrzeba mi roku, żeby ocenić czy pokarm jest wart swojej ceny. NorthFin nie jest.
Widzisz ja karmie tym pokarmem ponad dwa lata i jestem z niego zadowolony, ryby pobierają chętnie, cena jest dostępna jak za ten pokarm, każdy ma swoją opinię.

Wysłane z mojego JSN-L21 przy użyciu Tapatalka

• Like 3