Andrzej Głuszyca Opublikowano 22 Kwietnia 2020 #2 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 @BombeL Łukasz..pytanie dla jasności: to jest dla wszystkich bez względu na status?
BombeL Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Autor #3 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 30 minut temu, AndrzejGłuszyca napisał: @BombeL Łukasz..pytanie dla jasności: to jest dla wszystkich bez względu na status? Tak, to jest promocja ogłoszona na FB i informuje tu o niej. Żeby nie umknęło.... 3
suricade Opublikowano 22 Kwietnia 2020 #4 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 https://www.facebook.com/NorthfinPL/ Nie trzeba mieć konta na facebooku, żeby wyświetlić treść strony. Jest kilka ciekawych ofert promocyjnych. 1
BombeL Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Autor #5 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Godzinę temu, suricade napisał: https://www.facebook.com/NorthfinPL/ Nie trzeba mieć konta na facebooku, żeby wyświetlić treść strony. Jest kilka ciekawych ofert promocyjnych. Nie trzeba mieć ani FB ani być na forum KM aby śledzić stronę NF Polska ale wrzuciłem żeby koleżanki i koledzy nie przgapili.... 1
suricade Opublikowano 23 Kwietnia 2020 #6 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Ja równię wrzuciłam to informacyjnie. Chyba firma nie podała, na naszym forum, linka do facebookowej strony i nie wszyscy muszą wiedzieć, że taka w ogóle istnieje.
Loobo Opublikowano 23 Kwietnia 2020 #7 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Przy ostatniej promocji zakupiłem paczkę Cichlid i paczkę Vege. Aktualnie karmię nimi i powiem Wam, że bez szału trochę te pokarmy. Lub inaczej - za tą kasę spodziewałem się czegoś ekstra i trochę się zawiodłem. 1
marek_z_81 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 #8 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Ale czego się spodziewałeś, że ryby zaczną mówić? Ile nim karmisz, że już wyciągnąłeś wnioski? Używaj z rok i oceń. 4 1
Loobo Opublikowano 23 Kwietnia 2020 #9 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 22 minuty temu, marek_z_81 napisał: Ale czego się spodziewałeś, że ryby zaczną mówić? Ile nim karmisz, że już wyciągnąłeś wnioski? Używaj z rok i oceń. Tak, tańczyć i śpiewać... Nie potrzeba mi roku, żeby ocenić czy pokarm jest wart swojej ceny. NorthFin nie jest.
TOMEKSIEDLCE Opublikowano 23 Kwietnia 2020 #10 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Tak, tańczyć i śpiewać... Nie potrzeba mi roku, żeby ocenić czy pokarm jest wart swojej ceny. NorthFin nie jest.Widzisz ja karmie tym pokarmem ponad dwa lata i jestem z niego zadowolony, ryby pobierają chętnie, cena jest dostępna jak za ten pokarm, każdy ma swoją opinię. Wysłane z mojego JSN-L21 przy użyciu Tapatalka 3
Rekomendowane odpowiedzi