Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem tego linku. Pies próbuje zagrzebać potencjalne jedzonko. Wielokrotnie obserwowałem to u swojego psa, gdy nie był w stanie zjeść od razu przysmaków, które mu przygotowałem. Posiadacze psów powinni to potwierdzić, albo pies próbuje zagrzebać nosem, albo kopie dołek.

-- dołączony post:

Niesamowite ptaszysko !

Obejrzyj i nie tylko Ty serię BBC pt. "Life", 10 odc. Szczena mi opadała niejeden raz, gdy widziałem, jak ewolucja przygotowała do życia w otaczającym, wrogim świecie poszczególne gatunki fauny i flory, coś niesamowitego!

W jednym z odcinków pokazane jest zorganizowane polowanie grupy delfinów na stado ryb, niewiarygodne.

Opublikowano

Dotyczy linku podanego w poście nr 73:

https://www.facebook.com/video.php?v=723778084301569

Zuch!

Mówią, że ryby (między innymi) głosu nie mają.

A nasz Predator - daje rybce szansę na ostatnie słowo.

Ludzki chłop!

A serio - to element natury i tylko od nas zależy czy będziemy chcieli to oglądać.

Aluzja? - Yes, of course.

Osobiście wolę oglądać np. filmiki załączone kilka postów wyżej przez Kolegę seemanna.

Opublikowano
W jednym z odcinków pokazane jest zorganizowane polowanie grupy delfinów na stado ryb, niewiarygodne.

Fajny jest film jak delfiny naganiają ryby do sieci ludzkich , a potem czekają na ryby które ludzie wrzucają w zamian do wody.

Opublikowano

:confused:

Nie posiadam psa-odebrałem to jako próbę ratunku-sorki jeśli jestem w błędzie i uraziłem...

Jestem zakłopotany :confused: nie masz za co przepraszać, nie było czym urazić. Jeśli tak to odebrałeś mojego posta, to ja przepraszam :) Domyślam się, że sugerowałeś się również komentarzami pod filmem. Psy za bliską istotę są w stanie oddać życie, ale dla obcych, a tym bardziej dla ryb tyle empatii nie mają.

stan-cytat

"Fajny jest film jak delfiny naganiają ryby do sieci ludzkich , a potem czekają na ryby które ludzie wrzucają w zamian do wody."

Delfiny to niesamowite stworzenia, szkoda tylko, że czasami ich inteligencja jest niewłaściwie wykorzystywana (US Army)

• Dziękuję 1
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.