Amy Opublikowano 9 Kwietnia 2020 #1 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam Mam na imię Ania W końcu znalazłam troszkę czasu aby oficjalnie przywitać się na Waszym forum. Akwarium z biotopem Malawi posiadam od około 7 lat. Obecnie po noworocznym nieszczęściu zmieniłam baniaczek na nieco większy. Jestem na etapie zalewania baniaczka wodą Troszkę informacji technicznych: - akwarium 325 litrów - filtr aqua nova ncf‑1000 juwel bioflow M - oświetlenie led - jakis cyrkulator - znalazłam w szafce bo etapie fascynacji morszczakiem Planowana obsada: - Chindongo Saulosi - Cynotilapia Zebroides Jalo Reef - Labidochromis Caeruleus Nkhata Bay Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez Amy 5
iquitos68 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 #2 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Baniaczek - kompozycja - bardzo fajne Boje się nieco o tą podwójną płytę MDF na której stoi zbiornik. Powinna ona być zabezpieczona przed możliwością dostania się do niej wilgoci.
SlavekG Opublikowano 9 Kwietnia 2020 #3 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Witaj na naszym forum, Projekt zapowiada się ciekawie czekamy na dalsze aktualizacje lub ewentualne pytania
Amy Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor #4 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 10 minut temu, iquitos68 napisał: Boje się nieco o tą podwójną płytę MDF na której stoi zbiornik. Powinna ona być zabezpieczona przed możliwością dostania się do niej wilgoci bedzie zabezpieczona
Andrzej Głuszyca Opublikowano 9 Kwietnia 2020 #6 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 @Amy Prośba do Ciebie..zaczynaj zdania z dużych liter i kończ kropkami a będziemy wdzięczni. Akwa bardzo fajne.
tomekTOja Opublikowano 24 Maja 2020 #8 Opublikowano 24 Maja 2020 Szybko ta zieleń się pojawiła. Oświetlasz to czymś konkretnym, wielobarwnym, czy zwykłymi świetlówkami ledowymi?
Amy Opublikowano 24 Maja 2020 Autor #9 Opublikowano 24 Maja 2020 Zwykła świetlówka ledowa kupiona na allegro. Zdjęcie takie trochę żółte wyszło, nie wiem czemu. Trzeba by zacząć myśleć nad zakupem rybek
Rekomendowane odpowiedzi