S3b4 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor #71 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Dokładnie, tło jest już podzielone. Będę jeszcze podpicowywał troszkę łączenia ostatnią warstwą CR, żeby jak najmniej były widoczne. Jaką grzałkę wewnętrzną z regulacją temperatury polecilibyście do mojego akwa?
Perez666 Opublikowano 9 Stycznia 2012 #72 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ilu akwarystów, tyle grzałek...ja w moich zbiornikach używam JBL ProTemp.
Ksiaze_Kluska Opublikowano 9 Stycznia 2012 #73 Opublikowano 9 Stycznia 2012 ja polecam skalara http://allegro.pl/listing.php/search?string=skalar&category=90104
zdrowy_zab Opublikowano 11 Stycznia 2012 #75 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ja w swoim mam grzałke atmana i polecam Nabe, jeszcze jeden post i równe 2000
S3b4 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor #76 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Powiedzcie mi proszę, czy tło z CR malujecie też od strony tylnej szyby czy może tam ma zostać czysty styropian, który będę kleił silikonem do szyby?
panmichalkubiak Opublikowano 30 Listopada 2012 #78 Opublikowano 30 Listopada 2012 Witam wszystkich. Mam pytanie. Z racji tego że nie miałem wcześniej w swoim baniaku tła a przyszła pora na nowe szkło i chciałem wstawić tło. Niestety posiadane tło należało by odświeżyć i pomalować żeby miało ręce i nogi i wyglądało estetycznie moje pytanie kieruję - "CZYM POMALOWAĆ?"
nabe Opublikowano 2 Grudnia 2012 #79 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Było... farba akrylowa ogólnego stosowania, bez dodatkow, najtańsza. Do tego barwnik do betonu i metoda suchego pędzla.
Rekomendowane odpowiedzi