Zbigniew Opublikowano 16 Marca 2020 #1 Opublikowano 16 Marca 2020 Dzien dobry mam na imię Zbyszek. W Malawi jestem od 2 lat, restart nowego baniaka mam od 6 stycznia jest to 240 litrów podwodnego świata Malawi. 3
Michaładam Opublikowano 16 Marca 2020 #3 Opublikowano 16 Marca 2020 Witaj kolego, Acei to się raczej nie nadaje tutaj
Zbigniew Opublikowano 16 Marca 2020 Autor #4 Opublikowano 16 Marca 2020 4 godziny temu, Mbunabucket napisał: Witaj kolego, Acei to się raczej nie nadaje tutaj Witam. A tego nigdzie nie doczytałem, poproszę o podanie konkretnych powodów. Chetnie dowiem się czegoś nowego, opartego na faktach i dowodach.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 17 Marca 2020 #5 Opublikowano 17 Marca 2020 (edytowane) @Zbigniew Na temat obsady jeżeli chcesz porozmawiać to załóż temat w dziale OBSADY. Tutaj tylko się przedstawiamy...dotyczy to wszystkich kolegów , którzy chcą tutaj dyskutować o wszystkim innym. Edytowane 17 Marca 2020 przez AndrzejGłuszyca
Zbigniew Opublikowano 17 Marca 2020 Autor #6 Opublikowano 17 Marca 2020 Przecież to nie zacząłem ten temat 12 godzin temu, AndrzejGłuszyca napisał: @Zbigniew Na temat obsady jeżeli chcesz porozmawiać to załóż temat w dziale OBSADY. Tutaj tylko się przedstawiamy...dotyczy to wszystkich kolegów , którzy chcą tutaj dyskutować o wszystkim innym. Przecież to nie ja zacząłem ten temat.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 17 Marca 2020 #7 Opublikowano 17 Marca 2020 (edytowane) 5 minut temu, Zbigniew napisał: Przecież to nie zacząłem ten temat Zbyszku..wiem. To dotyczy wszystkich , którzy zamiast się przywitać chcieliby dyskutować na temat obsady. Ciebie oznaczyłem abyś wiedział po prostu gdybyś miał zamiar ulec. Nie mam tutaj żadnej pretensji do Ciebie. Edytowane 17 Marca 2020 przez AndrzejGłuszyca 1
Rekomendowane odpowiedzi