Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam sklep Słoń w Poznaniu-Przeźmierowie na Malwowej 156 chyba, tylko co do decyzji doboru i zakupu to lepiej zdać się na swoją wiedzę, ewentualnie wspomóc się można oczywiście na formu malawijskim na www.klub-malawi.pl :)

Opublikowano

u mnie do rybek jeszcze daleko, choc narazie zastanawia mnie jedna rzecz, ogladajac soulusi w sloniu i w trophesuie mam wrazenie, ze to chyba zupelnie inne ryby, zupelnie inaczej wybarwione, na korzysc Slonia oczywiscie, to kwestia swiatla???, czy moj wzrok pomalu zaczyna zawodzic

Opublikowano

no to pozostaje Tobie www.sklepmalawi.pl (chyba tak sie nazywa) lub tan-mal, maja tam chyba wszystko. Zawsze moga wyslac Tobie PKP, albo podskoczysz do Zielonki po rybcie. Jak sie jeszcze grzalem na chisumulae to takowy plan mialem. Zobacz jeszcze w Zooworld na Obornickiej. Choc tam to dopiero sie wszystko organizuje. Pytalem w Zoolandzie na Dobrowskiego jak bylem po piach, nie maja. Mozesz tez spytac w Bajciku w Przezmierowie, jak nie maja, to wlascicielka jest w czwartek w hurtowni. Powiedziano mi, ze kazda rybe mi sprowadza, musze podac tylko swoj nr. komorki i podac ile sztuk chce. Ogolnie maja tam kilkanascie gat. pyszczakow. PZDR.

Opublikowano

dzieki Mac za wszystkie info do bajcika raczej nie dojade brak srodka lokomo....wapien bialy jest na lokietka jak potrzeba narka

Opublikowano

dzieki Mac ,,jedziemy zkoksem a raczej po rybki a Mac moze jakies spotkanko MateuszT pisal w dziale spotkania ,,,, :D pozdro siwy1973

:D

Opublikowano

Bede sledzil dzial ze spotkaniami. Jak dam rade wpadne, choc u mnie z czasem cienizna, bo przez prace jade na dwa miasta ostatnio.