Awek Opublikowano 7 Marca 2020 #1 Opublikowano 7 Marca 2020 (edytowane) Panowie macie jakieś sprawdzone modele programatorów czasowych, bo te moje po kilku miesiącch przestają dzialac ( kanlux itp) , zalanczają i gaszą oświetlenie, ale wymieniać kilka w roku to spora przesada. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Marca 2020 przez AndrzejGłuszyca
Andrzej Głuszyca Opublikowano 7 Marca 2020 #2 Opublikowano 7 Marca 2020 Ja używałem ( mam jeszcze jeden ) te jak na zdjęciu poniżej. Ale po kilku latach zepsuły się. ( zdjęcie z netu) Dlatego teraz używam mechanicznych. Są tanie i dobre jak na moje potrzeby: ( zdjęcie z netu).
Awek Opublikowano 7 Marca 2020 Autor #3 Opublikowano 7 Marca 2020 Dzięki, chyba też przejdę na mechaniczne bo ile można wymieniać, już mnie to zmęczyło Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Andrzej Głuszyca Opublikowano 7 Marca 2020 #4 Opublikowano 7 Marca 2020 Za jeden elektroniczny kupisz dwa mechaniczne. I prosto się programują. 1
egon44 Opublikowano 7 Marca 2020 #5 Opublikowano 7 Marca 2020 @Awek ja od kilku dobrych lat używam takich programatorów czasowych i śmiało mogę je Tobie polecić. https://www.emag.pl/wlacznik-wylacznik-czasowy-programator-czasowy-do-akwarium-101/pd/D22351BBM/ 1
Awek Opublikowano 7 Marca 2020 Autor #6 Opublikowano 7 Marca 2020 Właśnie byłem w Mrówce i kupiłem taki jak z linku, koszt 19 zl, już śmiga, oby długo. Dzięki panowie Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka 2
Andrzej Głuszyca Opublikowano 7 Marca 2020 #7 Opublikowano 7 Marca 2020 2 minuty temu, Awek napisał: Właśnie byłem w Mrówce i kupiłem taki jak z linku, koszt 19 zl, już śmiga, oby długo. Włącz go do prądu o równej godzinie . Nastaw teraz na 20.00 i o 20.00 wepnij go do gniazda.
Awek Opublikowano 7 Marca 2020 Autor #8 Opublikowano 7 Marca 2020 Andrzeju tak zrobiłem, równo o 19 tej wpiąłem Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka 1
sokolnik73 Opublikowano 7 Marca 2020 #9 Opublikowano 7 Marca 2020 A moze warto iść do przodu i kupić gniazdko wifi i programować w telefonie?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Degadaista Opublikowano 7 Marca 2020 #10 Opublikowano 7 Marca 2020 U mnie padły dwa elektroniczne dałem automatykowi w firmie zrobić programator padł po roku:) Kupiłem ten mechaniczny do dziś choinkę na święta obsługuje:)
Rekomendowane odpowiedzi