kadlubek Opublikowano 18 Marca 2020 #21 Opublikowano 18 Marca 2020 Również polecam Kolno. Mam 200 cm to kolejny zbiornik Od nich. Jestem mega zadowolony. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Robson79 Opublikowano 18 Marca 2020 #22 Opublikowano 18 Marca 2020 Mi kolega z hurtowni zoologicznej polecił akwaria z Kolna. Sprowadził mi moje 450l i jestem bardzo zadowolony...
fish_magic Opublikowano 18 Marca 2020 #23 Opublikowano 18 Marca 2020 Godzinę temu, kadlubek napisał: Również polecam Kolno. Mam 200 cm to kolejny zbiornik Od nich. Jestem mega zadowolony. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie znam lepszego fachowca od Jacka Bąka z Kolna.
Masterjam Opublikowano 26 Maja 2020 #24 Opublikowano 26 Maja 2020 Witam. Ja poszukuję akwa 120x50x50 , skontaktowałem się z Nexus i dostałem fajną ofertę , ale koszt transportu to połowa ceny baniaczka. Może wspomożecie kontaktem w Warszawie i okolicach , erybka ma słabe opinie
pozner Opublikowano 26 Maja 2020 #25 Opublikowano 26 Maja 2020 Nasz kolega Marcin z Łomży, Akwaria.pro.
greghor Opublikowano 2 Sierpnia 2020 #26 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 (edytowane) W dniu 26.05.2020 o 22:18, Masterjam napisał: Witam. Ja poszukuję akwa 120x50x50 , skontaktowałem się z Nexus i dostałem fajną ofertę , ale koszt transportu to połowa ceny baniaczka. Może wspomożecie kontaktem w Warszawie i okolicach , erybka ma słabe opinie Na tym forum jest trochę hejtu na e-rybkę. Ja mam opinię bardzo dobrą. Robiłem u nich akwarium o nieco nietypowym wymiarze 180 x 60 x 60, z przednią szybą optiwhite. Do tego stelaż aluminiowy. Od momentu zamówienia i wpłacenia zaliczki upłynął około miesiąc. Dowieźli w umówionym terminie, wnieśli i pomogli ustawić. Wszystkie spoiny ok, nie ma jakichkolwiek pęcherzy, czy innych rzeczy o których tu pisano. Mam bardzo dobre zdanie i polecam. Edytowane 2 Sierpnia 2020 przez greghor
jaromar Opublikowano 2 Sierpnia 2020 #27 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 ja też mam dobre zdanie o e-rybce, akwarium plus stelaż alu otrzymałem w terminie i jestem zadowolony z jakości a komunikacja z firmą też była na wysokim poziomie od wyceny do wykonania i dostarczenia w umówionym czasie.
Michaładam Opublikowano 3 Października 2020 #28 Opublikowano 3 Października 2020 W dniu 26.01.2020 o 15:46, Pumba napisał: Ja akurat nie polecam Marcina. Stelaż krzywo pospawany. Żeby to zabudować poświęciłem chwilę aby to w miare ładnie wyglądało. Pokrywa przyjechała do mnie rozklejona. W silikonie pokazują się pęcherze. Akwa 700 litrów. Teraz decydowałbym się na @przemek wieczorek Widzę że nie tylko ja mam taki sam problem z tymi pęcherzami... pewnie gdybym nie miał tyle km do łomży ]to akwarium by poszło w odstawkę na samym początku, ale że zabuliłem sam ponad 300 za dostawę to nie chciałem się już wkur....
przemala Opublikowano 5 Października 2020 #29 Opublikowano 5 Października 2020 Zdecydowanie Jacek Bąk z Kolna. Jakość na najwyższym poziomie i w dobrej cenie. Mam od nich 300*70 70. Mega.
Falcowski Opublikowano 5 Października 2020 #30 Opublikowano 5 Października 2020 Ja mam od Macieja Fabjańskiego i jest ok. Robi kompleksowo. https://studioaquarium.pl/kontakt/
Rekomendowane odpowiedzi