yaro Opublikowano 27 Marca 2008 #11 Opublikowano 27 Marca 2008 obojętnie jakiej firmy ale testy paskowe to sobie można w pewne miejsce wsadzić ..... a i tak nie pokażą prawidowego wyniku totalnie szkoda pieniędzy na wydanie na taki szajs
palcente Opublikowano 27 Marca 2008 #12 Opublikowano 27 Marca 2008 imak73 jeżel robiłeś testem JBL paskowym to moze ci wychodzić NO3 w okolicy 50 ale testem kropelkowych juz 3 raz wychodzi 20/25 max kwestia zmeczonego oka i kolorów ale nie wiecej niż 25 NO3 w kranie. Masz tez racje co do NO2 jest 0. Pierwszy test musiał oszukać. Dostałem te testy niedawno ale jakos nie mam zaufania do ich dokładności.. Tu fotka ztym wynikiem do wgladu. za duzo wody masz na nim.. czemu nim nie potrzepales po wyjeciu z wody?? i sprawdzaj minute po wyjeciu... czym pozniej sprawdzasz, tym bardziej parametry odbiegają od normy...
micekmarcin Opublikowano 27 Marca 2008 Autor #13 Opublikowano 27 Marca 2008 imak73 jeżel robiłeś testem JBL paskowym to moze ci wychodzić NO3 w okolicy 50 ale testem kropelkowych juz 3 raz wychodzi 20/25 max kwestia zmeczonego oka i kolorów ale nie wiecej niż 25 NO3 w kranie. Masz tez racje co do NO2 jest 0. Pierwszy test musiał oszukać. Dostałem te testy niedawno ale jakos nie mam zaufania do ich dokładności.. Tu fotka ztym wynikiem do wgladu. za duzo wody masz na nim.. czemu nim nie potrzepales po wyjeciu z wody?? i sprawdzaj minute po wyjeciu... czym pozniej sprawdzasz, tym bardziej parametry odbiegają od normy... szanowny kolego potrafię czytac instrukcje obrazkowa i zapewniam Cie że pasek został strzepany i fotka zrobiona po minucie... ale dzięki za czujnośc
palcente Opublikowano 27 Marca 2008 #14 Opublikowano 27 Marca 2008 imak73 jeżel robiłeś testem JBL paskowym to moze ci wychodzić NO3 w okolicy 50 ale testem kropelkowych juz 3 raz wychodzi 20/25 max kwestia zmeczonego oka i kolorów ale nie wiecej niż 25 NO3 w kranie. Masz tez racje co do NO2 jest 0. Pierwszy test musiał oszukać. Dostałem te testy niedawno ale jakos nie mam zaufania do ich dokładności.. Tu fotka ztym wynikiem do wgladu. za duzo wody masz na nim.. czemu nim nie potrzepales po wyjeciu z wody?? i sprawdzaj minute po wyjeciu... czym pozniej sprawdzasz, tym bardziej parametry odbiegają od normy... szanowny kolego potrafię czytac instrukcje obrazkowa i zapewniam Cie że pasek został strzepany i fotka zrobiona po minucie... ale dzięki za czujnośc sorry... wygląda na mokry..
micekmarcin Opublikowano 27 Marca 2008 Autor #15 Opublikowano 27 Marca 2008 nie ma sprawya test jest mokry bo musiałem go wsadzć pod wodę .. Stąd woda na miejscach barwionych. Na sucho nie da rady
Rekomendowane odpowiedzi