krisstow Opublikowano 16 Stycznia 2020 #1 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Witam, czy macie jakieś gotowe pliki do sterownika dimmer pro v4? Albo czy istnieje jakiś temat gdzie wymieniacie się plikami? Bo szukałem ale pod nazwa która wpisywałem nie umiałem znaleźć nic. Dzieki z góry pozdro
Andrzej Głuszyca Opublikowano 16 Stycznia 2020 #2 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zobacz post 38 .....oraz post nr 1. Nie wiem czy to jest to samo ale sprawdź: 1
Ossek Opublikowano 29 Października 2022 #3 Opublikowano 29 Października 2022 Jako że to mój pierwszy post na forum witam wszystkich bardzo serdecznie Wiem, kotlet, ale jakoś nie mogłem się dokopać do satysfakcjonującej informacji Posiadam sterownik w wersji 6 i próbuję go rozkminić. Czy trzeba ustawiać osobno każdy dzień w każdym miesiącu dla każdego kanału? Bo to strasznie żmudna robota i nie chce mi się wierzyć, że nie da się tego jakoś szybciej zrobić Z góry dziękuję za odpowiedź
ziemniak Opublikowano 29 Października 2022 #4 Opublikowano 29 Października 2022 Nie musisz, jak nie zaznaczysz danego dnia to ustawienia są tj. do każdego dnia, 365 dni roku.
Ossek Opublikowano 30 Października 2022 #5 Opublikowano 30 Października 2022 Faktycznie, dzięki piękne
prezesik25 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 #6 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Witajcie. Posiadam sterownik LedDimmer Pro i nie wiem jak zaktualizować godzinę - sterownik spieszy się 15 minut.
Rekomendowane odpowiedzi