Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Pozwolę podpiąć się pod temat. Skoro piszecie, że średni czas życia to rok z kawałkiem, to wygląda na to, że mój też wkrótce wyzionie ducha. Pytanie mam takie czy do baniaka o długości 185cm który z modeli powinienem wybrać - 6095 czy 6055?

W chwili obecnej mój RW-15 goni na 4 biegu, ale do przeczyszczenia zbiornika puszczam go na pełną moc - czyli zgodnie z opisem producenta powinien przedmuchać 15000L wody na godzinę.

Edytowane przez rekawiczka
Opublikowano
Pozwolę podpiąć się pod temat. Skoro piszecie, że średni czas życia to rok z kawałkiem, to wygląda na to, że mój też wkrótce wyzionie ducha. Pytanie mam takie czy do baniaka o długości 185cm który z modeli powinienem wybrać - 6095 czy 6055?
6055 z powodzeniem obgania u Artura 200×60×60 tyle, że z non mbuną, nie wiem czy poradził by sobie w gruzie (bo Ty chyba masz mbunę?) 6055 dmucha na prawdę mocno

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

• Dziękuję 1
Opublikowano
Just now, Bartek_De said:

6055 z powodzeniem obgania u Artura 200×60×60 tyle, że z non mbuną, nie wiem czy poradził by sobie w gruzie (bo Ty chyba masz mbunę?) 6055 dmucha na prawdę mocnoemoji106.png

No u mnie jest spore gruzowisko, z którego raz na czas muszę przedmuchać to i owo. Idealny byłby taki, który można by podpiąć do Arduino ;)

Opublikowano
No u mnie jest spore gruzowisko, z którego raz na czas muszę przedmuchać to i owo. Idealny byłby taki, który można by podpiąć do Arduino
Hmm... trudno coś doradzić, bo cena nie mała Może warto zainwestować w 6095, lepiej mieć zapas mocy niż pompę za 7 stówek, która nie daje rady