Kobieta40 Opublikowano 30 Grudnia 2019 #1 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Witam, Mam pytanie, akwarium 150×50×60. I na piasku pojawiły się okrzemki po 2 dniach od zarybienia. Obsada salousi 15, acei 7, borlei 3 Filtr ultramax 2000 I juwel bioflow Co sądzicie walczyć czy zostawić, wiem, że to świadczy o braku stabilności zbiornika.
pozner Opublikowano 30 Grudnia 2019 #2 Opublikowano 30 Grudnia 2019 (edytowane) Zostawić. Jeśli Cię drażnią na piasku, to wzrusz piasek, ale poczekaj. Może ryby zrobią to za Ciebie. Edytowane 30 Grudnia 2019 przez pozner 3
Kobieta40 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor #3 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Oki, tak zrobię. Raczej byłam się o ryby. Więc czekamy. Po raz kolejny nauczę się cierpliwości... Pozdrawiam
przemo-h Opublikowano 30 Grudnia 2019 #4 Opublikowano 30 Grudnia 2019 3 godziny temu, Lisiek napisał: Oki, tak zrobię. Raczej byłam się o ryby. Więc czekamy. Po raz kolejny nauczę się cierpliwości... Pozdrawiam Spokojnie, nie ma się czego bać. Okrzemki to tak naprawdę jedne z najbardziej porządanych glonów przez nasze ryby. 3 1
Rekomendowane odpowiedzi