Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, bobasxx napisał:

No właśnie raz na dwa tygodnie wyciągam i czyszczę. Chyba skleję sylikonem i dodatkowo "przeszyję" 🤔

Miałam szyte, jakiś czas wytrzymują. Ale naprawdę warto dołożyć i kupić większą w całości.

• Lubię to 1
Opublikowano
W dniu 29.12.2019 o 18:48, bobasxx napisał:

Chyba skleję sylikonem i dodatkowo "przeszyję" 🤔

Miałem sklejoną gąbkę w ''prefiltrze kasetowym'' i po paru czyszczeniach gąbki silikon nie wytrzymał.

Polecam Tobie zakupić taką gąbkę i samemu dociąć na wymiar - https://allegro.pl/oferta/wklad-filtracyjny-gąbka-50x50x5-45ppi-niebieska-7588216757

• Lubię to 2
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Może trochę odgrzeję kotleta.

Nie ma ktoś na zbyciu 3 sztuk gąbek do korpusów pod narurowca ? Owatolina działa mi już na nerwy i nie mogę trafić na taką co nie nie robi mętnej wody

....

Opublikowano
Może trochę odgrzeję kotleta.

Nie ma ktoś na zbyciu 3 sztuk gąbek do korpusów pod narurowca ? Owatolina działa mi już na nerwy i nie mogę trafić na taką co nie nie robi mętnej wody

....

Pytasz o białe kruki kolego nawet gdyby ktoś miał to wątpię, że będzie chciał je oddać

Kup taką gąbkę https://allegro.pl/oferta/gąbka-filtracyjna-45ppi-50x50x1cm-do-filtr-7956532390?utm_medium=app_share&utm_source=facebook przetniesz na pół i idealnie pasuje na dwa korpusy, nawiń na rurkę tak jak robisz to z owatą i gotowe

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 1
Opublikowano

A że tak spytam. Już długi czas minął od zamawiania tych gąbek. Możecie się podzielić jak to na prawdę jest z tymi gąbkami ? Bo owatę też polecają i nawet ze @stanrozmawiałem i kupiłem tę samą, później od innego kolegi polecaną i okazała się klapą ....

ktoś używa tego patentu co zaproponował Bartek_De ? Najwyżej wrócę do sznurków bo przy nich przynajmniej nie ma problemu.

Opublikowano

Ja ze sznurkami też miałem problem z pyleniem, jak zmieniłem na na gąbkę problem znikł, woda kryształ. Poza tym gąbka dłużej wytrzymuje bez czyszczenia.

Opublikowano

Tylko Ty masz gąbke tą z "akcji gąbka do narurowca" wchodzącą na trzpień tak ? 2 miesiące używałem sznurków i było ok. Zmieniłem na owatę i momentalnie widać różnice

Opublikowano
Tylko Ty masz gąbke tą z "akcji gąbka do narurowca" wchodzącą na trzpień tak ? 2 miesiące używałem sznurków i było ok. Zmieniłem na owatę i momentalnie widać różnice

Nie ja miałem (w poprzednim baniaku) tą nawijaną na rurkę. W nowym baniaku będę robił tak samo

• 1 rok później...
Opublikowano
W dniu 11.01.2018 o 20:09, eazeo83 napisał:

Michale udało się mi namówić Wodatech Teraz Galeria Zoo aby zrobili gąbki na trzpień od sznurka do korpusu narurowego. Zebrało się nas kilkunastu i zamówilismy gąbki idealnie docięte w kolorze niebieskim 45PPI o wymiarach 7.5cm x 26cm z otworem 32mm po dlugosci. Mam je u siebie już założone i powiem że efekt jest mega.

Spróbuj do nich napisać:

Biuro@galeriazoo.pl

Prosiłem aby nacieli ich więcej aby było dla innych.

83be2cc4ee133845004514808aff8a50.jpgd904ef5e0842dbfc4ca1c78a569afbfb.jpg

Wysłane z mojego Samsung Galaxy S8 przy użyciu Tapatalka

Cześć,

Odgrzewam temacik, ktoś z Was orientuje się gdzie mógłbym kupić takie gąbeczki ?

• Lubię to 1