Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, tom77 napisał:

Nie wydaje mi się, by Synodontis njassae był brzydszy od kuzynów z Tanganiki. Jest mniej popularny głównie z powodu trudnej dostępności i większych (ale bez przesady) rozmiarów.

No i jest z Malawi. 

Właśnie głównie o ten rozmiar mi chodzi, ale skoro piszesz żeby nie przesadzać to z powrotem wezmę go pod uwagę.

Opublikowano
14 minut temu, Mynio Akwa napisał:

Właśnie głównie o ten rozmiar mi chodzi, ale skoro piszesz żeby nie przesadzać to z powrotem wezmę go pod uwagę.

Moim zdaniem 150x60 może być, jeśli Synodontis będzie miał gdzie się schować i będzie miał fragment trasy do swoich speedów. Nie wiem jednak jak w towarzystwem mbuny, bo moje Synodontisy pływają z non-mbuną (i z adoptowanymi yellowkami😀

• Dziękuję 1
Opublikowano

Synodontisy już zakupione i pływają w zbiorniku. Wybór padł akurat na te z Tanganiki, a dokładniej na Petricolę. Są na razie trzy sztuki, chciałbym jeszcze zakupić dwie sztuki, aby mieć docelowo pięć sztuk. Drugim nowym gatunkiem będzie z dużym prawdopodobieństwem Labidochromis Joanjohnsonae i tu wielkie dzięki koledze @Mróz. Temat można zamknąć484948853_29-12-2019SynodontisPetricola.thumb.jpg.f5b7ec7c82b56ef7deb611fdda804d50.jpg

• Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.