Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Taka dodatkowa latka ze szkla nic a nic nie pomoze, szkoda zachodu i psucia estetyki ;)

a skąd taki wniosek ?

z tego co nauczyłem się na Polibudzie to wychodzi że jest inaczej, po drugie jaka estetyka ? skoro będzie to schowane za tłem ?

Opublikowano

Lepiej oddaj.Ja kiedyś też miałem problem tylko z akwa 60L miało skaze po jakimś czasie zaczeło lekko przeciekać i nic z tym nie zrobiłem po jakimś miesiącu rozerwało zbiornik i woda się cała wylała.Dziura się zrobił na ok 5x5cm.Na szczęście baniak nie stał u mnie w domu dlatego lepiej oddaj. Zwłaszcza przy litrarzu 300L.Pozdrawiam

Opublikowano

Moze peknie - moze nie, moze peknie z innego powodu, moze nie peknie wcale.. ,ale ja miałem taki maly bąbelek pod listwa.. i bylo bum..

Akwa jak akwa, podloga jak podloga, sasiadka jak sasiadka - ale startowane od nwoa baniaka- oczekiwanie na wszytsko od poczatku, to dopiero boli :roll:

Opublikowano
Moze peknie - moze nie, moze peknie z innego powodu, moze nie peknie wcale.. ,ale ja miałem taki maly bąbelek pod listwa.. i bylo bum..

Akwa jak akwa, podloga jak podloga, sasiadka jak sasiadka - ale startowane od nwoa baniaka- oczekiwanie na wszytsko od poczatku, to dopiero boli :roll:

dokładnie - wszystko to loteria... ale w tym wypadku po co zwiekszać swoje szanse? :P

Opublikowano

jakiej firmy jest ten baniak???jakie oni maja normy na sprawdzanie jakosci???co za firma,,,widze ze malo solidna firma ze przepuszcza taki feler,,,,,rozumiem rysa,,bo moglo sie rysnac,,ale wada w szkle????to juz przesada,,,moim zdaniem powinni pokryc caly koszt dojazdow i dolozyc jeszcze 50% za stracony czas.......

Opublikowano

Ja bym dzwonił do producenta. Opiepszył grzecznie i spróbował sie dogadać. Reklamacja przysługuje zawsze po zakupie dlatego warto spróbować. Ty przywiozłeś go na swój koszt dlatego teraz powinni oni pokryć te koszta.

Dzwoń bo nie masz nic do stracenia;)

Opublikowano
jakiej firmy jest ten baniak???jakie oni maja normy na sprawdzanie jakosci???

Hehe.. a jakie normy masz na mysli?:) Bo chyba nie myslisz, ze przed zapakowaniem kazde akwarium jest zalewane, ogladane przez 20 minut przez dwoch specjalistow albo skanowane i analizowane komputerowo?:)

co za firma,,,widze ze malo solidna firma ze przepuszcza taki feler,,,,,rozumiem rysa,,bo moglo sie rysnac,,ale wada w szkle????

Zapewniam Cie, ze cos takiego zdarza sie w KAZDEJ firmie. Gosc, ktory dziennie klei 30 takich zbiornikow moze czasem przeoczyc taki szczegol - ludzka rzecz nie zauwazyc babla w szybie..

to juz przesada,,,moim zdaniem powinni pokryc caly koszt dojazdow i dolozyc jeszcze 50% za stracony czas.......

:lol:

Zejdzmy na ziemie :)

Jak kupisz w sklepie w Krakowie rower i nie sprawdzisz go na miejscu, a po powrocie do domu w Rzeszowie zauwazysz, ze w kole nie ma 2 szprych, to tez zazadasz od producenta zwrotu kosztow dojazdu i zadoscuczynienia? Wina producenta jest bezsprzeczna, jego psim obowiazkiem jest wymiana/naprawa tego roweru, ale dostarczenie go do sprzedawcy lub producenta to juz Twoja broszka, czyz nie?:)

Tylko prosze nie posadzajcie mnie o zwiazki z Wromakiem - mam z nimi same zle doswiadczenia i nie polecam tej firmy. Za to polecam ogladanie tego, co sie kupuje ;)