Bezprym Opublikowano 24 Listopada 2019 #51 Opublikowano 24 Listopada 2019 (edytowane) Jeśli zdecydujesz się na 3 to daj Labidochromisa cearuleusa Nkhomo, biały kolor fajnie będzie kontrastował z granatem maingano. Taka moja sugestia. Edytowane 24 Listopada 2019 przez Bezprym
Nowinsky Opublikowano 24 Listopada 2019 Autor #52 Opublikowano 24 Listopada 2019 22 minuty temu, SlavekG napisał: Myślę że numer 3 będzie najlepiej dopasowana, także ciekawe zestawienie kolorystyczne. Specjalnie dałem na samym dole ten układ bo jest najmniej w moim zainteresowaniu Czyli te dwa pierwsze nie nadają się do niczego?
SlavekG Opublikowano 24 Listopada 2019 #53 Opublikowano 24 Listopada 2019 4 minuty temu, Nowinsky napisał: Czyli te dwa pierwsze nie nadają się do niczego? Tego nie napisałem Ryby z trzeciego zestawu są najbardziej ze sobą zgodne dietetycznie. Thumbi West i Socolofi to bardziej roślinożercy i tu musiałbyś dietę ustawić 50/50 bo Hara lubi mięsko. Myślę że zestawy 1 i 2 też są ok tylko właśnie trzeba im dobrze jedzonko dobrać.
przemo-h Opublikowano 25 Listopada 2019 #54 Opublikowano 25 Listopada 2019 Osobiście mam doświadczenie z pielęgnacji Cynotilapii i Labeotropheusa trewavasae na diecie, gdzie podstawą są pokarmy roślinne. I nie widzę w tym problemu. Jedynie w czym widzę mały problem, to wielkość zbiornika dla Thumbi West. Powierzchnia dna 140x45 może okazać się ciut za mała gdy ryby podrosną. Trewki mogą być w pewnym momencie kłopotliwe.
Bezprym Opublikowano 25 Listopada 2019 #55 Opublikowano 25 Listopada 2019 Przemku a wielkość 140x60x50 do trewków dobra będzie?
przemo-h Opublikowano 25 Listopada 2019 #56 Opublikowano 25 Listopada 2019 35 minut temu, Bezprym napisał: Przemku a wielkość 140x60x50 do trewków dobra będzie? W tym przypadku można się pokusić. Szerokość w Malawi ma też bardzo duże znaczenie. Bardzo fajny wymiar apropo. To chyba o Twoim mowa?
Rekomendowane odpowiedzi