sabotage Opublikowano 30 Kwietnia 2008 #21 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Na pewno bierz tonace! Skarmiaj po jednym granulku - bo skubanstwo bardzo szybko tonie. Sa 2 takie duze topici o Dainichi tam kazdy ktos skarmia w/w pokarmem opisal swoje doswiadczenia. http://forum.klub-malawi.pl/viewtopic.php?f=23&t=502 http://forum.klub-malawi.pl/viewtopic.php?f=23&t=2121
meth Opublikowano 30 Kwietnia 2008 #22 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Kup tonące i karm tak żeby nie zdążyło opaść na dno – przy pyszczakach i dani nie jest to trudne. 250g to duża paka – wystarczy dla ciebie i jeszcze się podzielisz z kolegami. No i lepiej co jakiś czas kupić nowe opakowanie niż skarmiać tym samym pokarmem przez długi okres.
smithpl Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor #23 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zamowione :-) Moze odbiore wracaja z pomorza :-)
aditu Opublikowano 30 Kwietnia 2008 #24 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 a spoko mozemy sie spiknac jak bedziesz wracac zaraz Ci wysle mejla z nowym podsumowaniem
aditu Opublikowano 30 Kwietnia 2008 #25 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Ja kupuje 250g - jest tego sporo. Powiem od razu ,ze ja mam wersje tronace 3mm i mlode ryby w ogole nie chcialy jesc - bo granulat jest twardy i mimo wszystko duzy. Sproboj z 1mm na poczatek. mogly go nie chciec jesc dzieki otoczce witaminowej - wszystkkie ryby musza sie do niej na poczatku przyzwyczaic bo smaczna to ona nie jest ja np mlode trofeusy karmilam duzym colorem fx - zarly jak goopie:) kazda zabierala swoja granulke do swojego konta i sobie ja skubala
sabotage Opublikowano 30 Kwietnia 2008 #26 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 maczna to ona nie jest To sie nazywa akwarystka nie poda poki sama nie sprobuje Tak na serio, to rzeczywiscie przez powloke, kiedy ta juz sie rozplywa, rybki - mlode chetniej pobieraja pokarm, tyle, ze ja od zawsze skarmiam duzym - 3mm, ryby kazdego kalibru od maluchow po duze.
Rekomendowane odpowiedzi