Skocz do zawartości

PelegniceAfrykanskie.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja kupowałem swoje msobo- nie mam zastrzeżeń, ani nie słyszałem negatywnych opinii o Jacku. Godny polecenia hodowca.

Edytowane przez bakus_44
  • Lubię to 1
  • Dziękuję 1
Opublikowano

Co do hodowców to różnie z nimi jest. Byłem w Warszawie u jednego, który zajmuje się tym ponad 20 lat jak twierdzi. Całe mieszkanie jest w akwariach.

Facet sprzedaje ryby innym hodowcom lub się z nimi wymienia. Sprzedaje również do sklepów i tym co na giełdy jeżdżą. Chciałem kupić u niego pyszczaka wydłużonego, ale się spóźniłem bo przede mną sklep z Łodzi wziął ostatnie sztuki. Zostały same maleństwa.

Kiedyś się uśmiałem w sklepie u siebie jak właściciel powiedział mi, że on kupuje tylko na giełdzie u sprawdzonych hodowców.

Opublikowano
1 godzinę temu, miron.dmt napisał:

Kiedyś się uśmiałem w sklepie u siebie jak właściciel powiedział mi, że on kupuje tylko na giełdzie u sprawdzonych hodowców.

A co jest w tym śmiesznego? Myślisz, że nie ma porządnych hodowców, którzy też sprzedają ryby na giełdach i uczciwych sklepikarzy, którzy prowadzą uczciwie sprzedaż ryb? To jesteś w wielkim błędzie.

• Lubię to 4
Opublikowano
2 godziny temu, miron.dmt napisał:

Temat dotyczy konkretnego  hodowcy i tego się trzymajmy bo pewnie to interesuje autora tematu.

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)

Mam msobo od Pana Jacka i również jestem zadowolony, ryby pływają u mnie już ponad 2 lata i mają się dobrze. 

Edytowane przez Kubeq
  • Lubię to 3
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam wszysykim hodowlę Pana Jacka Stuś z Żor https://pielegniceafrykanskie.pl/

Dzisiaj rybki przyjechały do mnie autobusem całe i zdrowe a przede wszystkim piękne.

Świetny kontakt i super podejście do klienta a zwłaszcza takiego niezdecydowanego jak ja😊

Jeszcze raz polecam z czystym sumieniem!!!

• Lubię to 1