Bezprym Opublikowano 5 Października 2019 #21 Opublikowano 5 Października 2019 A w ogóle to u chilumby jest opcja ob? Z tego co wiem jest formą zwykła, red i O. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
przemo-h Opublikowano 5 Października 2019 #22 Opublikowano 5 Października 2019 Samiec MC Samiec O morf Nie mam obecnej fotki samca BB, ale każdy dobrze wie, jak wygląda standardowy samiec Chilumby. Mój zaczyna już łapać kolorki i może uda mi się go uchwycić do kompletu. Edytuję wtedy post, aby były wszystkie razem. 2
Merlot Opublikowano 5 Października 2019 Autor #23 Opublikowano 5 Października 2019 4 minuty temu, przemo-h napisał: Samiec MC Samiec O morf Nie mam obecnej fotki samca BB, ale każdy dobrze wie, jak wygląda standardowy samiec Chilumby. Mój zaczyna już łapać kolorki i może uda mi się go uchwycić do kompletu. Edytuję wtedy post, aby były wszystkie razem. Mogę pożyczyć zdjęcia do 1 postu ? 1
przemo-h Opublikowano 5 Października 2019 #24 Opublikowano 5 Października 2019 1 minutę temu, Merlot napisał: Mogę pożyczyć zdjęcia do 1 postu ? Nie ma sprawy 1
przemo-h Opublikowano 5 Października 2019 #25 Opublikowano 5 Października 2019 20 minut temu, Bezprym napisał: A w ogóle to u chilumby jest opcja ob? Z tego co wiem jest formą zwykła, red i O. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Red to trik reklamowy hodowców. Dopisywany był do Mphangi.
Tom74 Opublikowano 5 Października 2019 #26 Opublikowano 5 Października 2019 16 minut temu, przemo-h napisał: Red to trik reklamowy hodowców. Dopisywany był do Mphangi. Widziałem w jakims nuemiecki sklepie zdjęcia Labeotropheus Trewavasea ochra Chilumba. Samiec intensywnie czerwony a samice z rozowymi-czerwonymi kropkami na łuskach. Inne niż te co posiadamy z Żor. Forma sztuczna?
przemo-h Opublikowano 5 Października 2019 #27 Opublikowano 5 Października 2019 5 minut temu, Tom74 napisał: Widziałem w jakims nuemiecki sklepie zdjęcia Labeotropheus Trewavasea ochra Chilumba. Samiec intensywnie czerwony a samice z rozowymi-czerwonymi kropkami na łuskach. Inne niż te co posiadamy z Żor. Forma sztuczna? Takie też występują na obrzarze Chilumby, ale to inna ryba. Można powiedzieć, że podgatunek. Prawdziwy rarytas, ale tych lepiej nie trzymać razem z typowymi Chilumba.
Bezprym Opublikowano 5 Października 2019 #28 Opublikowano 5 Października 2019 Red to trik reklamowy hodowców. Dopisywany był do Mphangi. Tutaj masz chilumbę redhttp://www.onzemalawicichliden.eu/Bestanden%20vissendatabase%20eng/Labeotropheus%20trewavasae%20chilumba%20red%20eng.htmlWysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
przemo-h Opublikowano 5 Października 2019 #29 Opublikowano 5 Października 2019 1 minutę temu, Bezprym napisał: Tutaj masz chilumbę redhttp://www.onzemalawicichliden.eu/Bestanden%20vissendatabase%20eng/Labeotropheus%20trewavasae%20chilumba%20red%20eng.html Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Ale to hybryda jest. Wygląda jak mój O morf, tylko konkretnie stuningowany
Merlot Opublikowano 5 Października 2019 Autor #30 Opublikowano 5 Października 2019 (edytowane) http://malawi.si/ Ja ta stronę polecam, kilku naszych klubowiczów ma tam również swoje zdjęcia Edytowane 5 Października 2019 przez Merlot
Rekomendowane odpowiedzi