Zakup Chindongo Saualosi- Pomorskie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Przez hilux · Opublikowano
Nie znam się, więc się wypowiem na stronie orientarium jest kontakt: Zajęcia Edukacyjne Zwiedzanie z Przewodnikiem Dział Edukacji tel.: + 48 601 806 182 e-mail: edukacja@zoo.lodz.pl -
Przez yaro · Opublikowano
Jak co roku. Każdy chce, gorzej gdy trzeba dać. Cieszmy się tym co mamy. Najważniejsze, że trzon KM zawsze jest z nami, najbardziej boli odejście wieloletnich klubowiczów, tu się zastanawiam, czy to znudzenie formą, klubem, czy jeszcze inne powody. -
Przez Bezprym · Opublikowano
Do hydroponiki rosliny muszą się dostosować .Korzenie ,ktore dotychczas byly w ziemi obumrą a roslina musi wypuscic korzenie zdolne pobierac składniki z wody. -
Przez hilux · Opublikowano
No to jesteśmy umówieni. Jedziesz na Siedlce, 2,5 tysiąca kilometrów i dwa promy później zjazd numer 7 z N11, druga ulica w prawo i do końca. 🤣 -
Przez Vrzechu · Opublikowano
Hej @TomekT ✋ Ta hydroponika powiem szczerze nie działa jakoś oszałamiająco Tzn. z samej instalacji jestem w sumie zadowolony. Gąbki jak się nasączyły to nie płatają figli. Natomiast z roślinami raczej krucho. Tak jak u Ciebie najlepiej radzi sobie epipremnum. Niedawno dołożyłem skrzydłokwiat i zielistkę. Skrzydłokwiat raczej nie przeżyje w tym środowisku. Zielistka nadal walczy. Skoro masz u siebie dobre efekty z trzykrotką to chyba spróbuję u siebie. Nawozu żadnego nie daję. Wydaje mi się, że w wodzie mam pod dostatkiem różnego "dobra". No generalnie jakoś nie zachwyca mnie ta instalacja. Jeśli przez najbliższy kwartał nie rozrośnie się jakoś ciekawie to chyba wrócę po prostu do doniczek ustawionych na pokrywie. W ogóle to muszę się zebrać i zaktualizować jakimś obszerniejszym wpisem ten wątek. -
Przez TomekT · Opublikowano
Hej, jak Ci się sprawuje hydroponika? Pocięte gąbki sprawdzają się, nie są za lekkie? U siebie użyłem keramzytu wymieszanego z lawą. Z roślinek to chyba najbardziej sprawdziło mi się epipremnum i monstera tzw. monkey mask. Zielistka zmarniała, skrzydłokwiaty jakby wegetowały, ale np. trzykrotka się zaaklimatyzowała i ładnie się rozrasta. Dodajesz cały czas jakiegoś nawozu z mikroelementami? Ja wlewam jakiś potas+mikro, jak mi się przypomni. -
Przez yaro · Opublikowano
1. @Mynio Akwa 2. @Vrzechu 3. @BombeL 4. @Duckdub 5. @Bojar 6. @adro 7. @marcin73m 8. @melok11 9. @pozner 10. @Bartek_De 11. @spiochu 12. @TOMEKSIEDLCE 13. @nirva 14. @bojack 15. @sergio74 16. @aurban6 17. @Zbyszek 18. @pablojogi 19. @yaro 20. @marek_z_81 21. @amac1975 22. @lukBB 23. @CoolPhone 24. @crav 25. @TomekT 26. @bobanr 27. @Kubeq 28. @ziemniak 29.
-
Tematy
-
Grafiki
Rekomendowane odpowiedzi