Gniew Opublikowano 5 Września 2019 #1 Opublikowano 5 Września 2019 Cześć, Chciałbym kupić 10 szt. Chindongo Saualosi. Mieszkam w Kwidzynie woj. pomorskie. Znacie kogoś z moich okolić, kto może ma te rybki na sprzedaż ? Ewentualnie proszę o namiar na hodowców którzy wysyłają ryby. Dziękuję Pozdrawiam
SlavekG Opublikowano 5 Września 2019 #2 Opublikowano 5 Września 2019 Cześć, nie wiem czy jesteś blisko Marka, ale po ładne Saulosi zgłoś się do @MALAWI MBUNA WORLD 1
Andrzej Głuszyca Opublikowano 5 Września 2019 #3 Opublikowano 5 Września 2019 2 godziny temu, Gniew napisał: Ewentualnie proszę o namiar na hodowców którzy wysyłają ryby. Dziękuję Tak jak Sławek napisał a ponadto wszyscy nasi klubowi partnerzy wysyłają. Znajdziesz ich na naszych banerach reklamowych.
Gniew Opublikowano 5 Września 2019 Autor #4 Opublikowano 5 Września 2019 26 minut temu, AndrzejGłuszyca napisał: Tak jak Sławek napisał a ponadto wszyscy nasi klubowi partnerzy wysyłają. Znajdziesz ich na naszych banerach reklamowych. Sorry, jestem ślepy nie mogę znaleźć banerów reklamowych.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 5 Września 2019 #5 Opublikowano 5 Września 2019 6 minut temu, Gniew napisał: Sorry, jestem ślepy nie mogę znaleźć banerów reklamowych. One się zmieniają..ale Ci podpowiem: @Tan-Mal @fish_magic@MALAWI MBUNA WORLD. Oznaczyłem ich aby się zgłosili. Możesz wejść do nich na PW i napisać abo na ich strony . Obserwuj te zmieniające się paski ( banerki) ..tam są ich reklamy i jak klikniesz będziesz na ich stronie. A jak nie to wpisz te nazwy w necie i też znajdziesz. 1
Gniew Opublikowano 5 Września 2019 Autor #6 Opublikowano 5 Września 2019 (edytowane) Dziękuję . Nie widziałem reklam bo miałem włączony bloker Edytowane 5 Września 2019 przez Gniew
Falcowski Opublikowano 5 Września 2019 #7 Opublikowano 5 Września 2019 W AquaPet w Gdyni mogą ci sprzedać, a jak nie mają, to zadzwonisz i sprowadzą. Albo potem ci wyślą, albo sobie podjedziesz.
morvudd Opublikowano 27 Maja 2020 #8 Opublikowano 27 Maja 2020 W AquaPet w Gdyni mogą ci sprzedać, a jak nie mają, to zadzwonisz i sprowadzą. Albo potem ci wyślą, albo sobie podjedziesz.Cześć, Trochę odkopie temat. Czy ktoś kupował C. Saulosi w AquaPet w Gdyni i może się wypowiedzieć czy samce ładnie się wybarwiaja i ryby są zdrowe?
Falcowski Opublikowano 30 Maja 2020 #9 Opublikowano 30 Maja 2020 Aquapet nie ma swojej hodowli, więc gdzie kupi, tam kupi. Być może ma swoich sprawdzonych dostawców, ale wiem też, że jeździ na giełdę i tam robi zakupy. Ogólnie ja jestem zadowolony z jego ryb w większości.
Rekomendowane odpowiedzi