Lukasz22 Opublikowano 2 Września 2019 Autor #41 Opublikowano 2 Września 2019 Ten po drugiej stronie bym może na początek wyłączył. A w tym przy sumie wylot skierował nieco bardziej w górę i środek akwarium. Po jednym dniu będziesz wiedział czy tu był problem, czy jednak trzeba szukać dalej. Ten drugi mały dodałem może z 2 tyg temu i jest podobnie , ale zrobię jak mówicie czyli wylacze ten po prawej , zmienię ten pod wylotem i wylacze babelki . Zobaczymy czy coś pomożeWysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Lukasz22 Opublikowano 3 Września 2019 Autor #42 Opublikowano 3 Września 2019 Miał ktoś z Was doczynienia z pompą cyrkulacyjna maxspect gyre ? Ona jest jak na pompę droga , ale jej efektywność jest chyba najlepsza. Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Lukasz22 Opublikowano 6 Września 2019 Autor #43 Opublikowano 6 Września 2019 Dzisiaj robiłem podmianke i przy okazji wymieniłem zawór na bramowy , bez porównania . Poniżej przedstawiam inny układ biologii czyli siporax już w siatkach oraz gąbki na ruszcie. Będziemy czekać na efekty Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka 1
Rekomendowane odpowiedzi