Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zarówno sam kamień jak i ich układ wygląda bardzo naturalnie. Co chyba najważniejsze nie ma efektu "sztucznego gruzowiska", który z jakiegoś powodu u mnie zawsze wychodzi :(  Także gratulacje szkiełka i powodzenia w przygodzie z malawijską obsadą :)

• Lubię to 1
Opublikowano
1 minutę temu, Limak86 napisał:

Zarówno sam kamień jak i ich układ wygląda bardzo naturalnie. Co chyba najważniejsze nie ma efektu "sztucznego gruzowiska", który z jakiegoś powodu u mnie zawsze wychodzi :(  Także gratulacje szkiełka i powodzenia w przygodzie z malawijską obsadą :)

Te kamyczki mają niestety swoją cenę ale myślę, że są godne polecenia. Jak miałem serpentynit najpierw jako plan A i próbowałem je ustawić to też jakoś tak sztywno się to układało (ale były większe, zapewne gdybym je potraktował młotem to też byłoby inaczej tylko ostatecznie wolałem zmienić plan). A ten scenery stone to lepiej jechać do sklepu i wybierać na żywo :)

A no i żeby nie było - przykładowy serpentynit też bardzo mi się podoba. Widziałem kilka akwariów na forum z nim, które wg. mnie są ekstra. W takim mniejszym jednak zbiorniku te mi się sprawdziły lepiej.

• Lubię to 1