przemo-h Opublikowano 9 Sierpnia 2019 #11 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Się zapędziłem @AndrzejGłuszyca Nowy temat w dziale "Obsady" w takim razie, jeśli kolega jest zainteresowany. 1
ocet Opublikowano 7 Września 2019 #12 Opublikowano 7 Września 2019 Witaj. Co to za tło masz naklejone? Fajne.
DawidN Opublikowano 8 Września 2019 Autor #13 Opublikowano 8 Września 2019 Ocet. Wchodzisz na stronę www.myloview.pl w wyszukiwarce wpisujesz "podwodne skały" wybierasz wydruk jako "naklejka" materiał wybierasz jako "naklejka witrażowa". Później po wybierz wymiaru możesz ustawić tam dokładnie który element ma być wydrukowany. Po zakupie proponuje zadzwonić do nich i powiedzieć że zakupiłem już dana naklejkę ale chcesz ja na akwarium i zapłacisz około 10 zł by ci to zrobili w formie FrontStick i będziesz się cieszył takim efektem.
darianus Opublikowano 8 Września 2019 #14 Opublikowano 8 Września 2019 Nie obawiasz się wyskakiwania ryb z akwarium?
DawidN Opublikowano 8 Września 2019 Autor #15 Opublikowano 8 Września 2019 2 minuty temu, darianus napisał: Nie obawiasz się wyskakiwania ryb z akwarium? Zamierzam położyć szybę na wzmocnienia
Rekomendowane odpowiedzi