twardaWodaW150/50/60 Opublikowano 28 Lipca 2019 #1 Opublikowano 28 Lipca 2019 Witam przed momentem usunąłem część biopelletu z kubełka (Tropic Marin NP Bacto Tricks ), używany od 1 lipca, pytanie czy można go teraz z powrotem wysuszyć i kiedyś znowu wykorzystać ? na razie zalałem go wodą, ktoś coś ? Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka
Bartek_De Opublikowano 28 Lipca 2019 #2 Opublikowano 28 Lipca 2019 Witam przed momentem usunąłem część biopelletu z kubełka (Tropic Marin NP Bacto Tricks ), używany od 1 lipca, pytanie czy można go teraz z powrotem wysuszyć i kiedyś znowu wykorzystać ? na razie zalałem go wodą, ktoś coś ? Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka Oczywiście zalałeś wodą z akwarium?Możesz go spokojnie odsączyć, przesypać do jakiegoś pojemnika i niech czeka. Nie musisz suszyć. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1
Andrzej Głuszyca Opublikowano 28 Lipca 2019 #3 Opublikowano 28 Lipca 2019 Przeczytaj ten temat poniżej to sam dojdziesz do wniosku , że w postaci namoczonej nie powinno się go przechowywać: 1
Rekomendowane odpowiedzi