Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc konkurs fotograficzny na portalu Akwarium-info, w którym kilku klubowiczów wzięło udział dobiegł końca.

http://akwarium.info.pl/index.php?optio ... Itemid=208

Niestety, pomimo kilku wystawionych baniaczków malawka nie została doceniona i wygrały same zieleniaki. Akwaria na podium imho ładne, ale trochę jednostajne, szczególnie miejsce 2 i 3 jak dla mnie podobne do siebie.

Pomimo braku sukcesu w kategorii akwarium w kategorii portret ryby zwyciężył Cezarix, a w kategorii ciekawostka MarS zajął trzecie miejsce. Serdeczne gratulacje z mojej strony, gdyż na konkurs nadesłano w sumie 200 zdjęć chyba, i wiele z nich IMHO było bardzo wysokiej jakości. Także MarS i Cezarix uratowali honor KM ;) Ja proponuję dać im medal, albo odznakę honorowego obrońcy honoru KM ;)

Pozdrowionka

Opublikowano

Co do akwariów to można się było spodziewać – w konkurencji z roślinnymi mamy malutkie szanse - malawi trzeba pokochać żeby się podobało :)

Gratuluje klubowym laureatom – jak zwykle świetne foty. Medal by się przydał, albo chociaż proporczyk :wink::D

Mnie osobiście urzekła fota II MIEJSCE w kat. „Ciekawostka” :D

Opublikowano

Ale Adam Uttecht , zwycięzcaw kategorii "akwarium" , to też pośrednio "nasz" tylko wywalił pyski z akwa, obsadził roślinami i takie "cóś" mu wyszło :twisted:

Opublikowano

chlopaki juz zgarneli nagrody w konkursie KM, wiec wyczerpali limit na ten rok :P

oczywiscie to żart, ale szczerze mowiac to nie przewidywalismy takich bonusow, mozemy jedynie zamiescic newsa na stronie klubowej na ich czesc :)

kto sie pofatyguje napisac pare zdan?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

No pięknie pomysł bardzo mi się podoba, może w kolejnej edycji konkursu jakieś miejsce na pudle dla akwarium z biotopem Malawi stanie się faktem :D

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.