Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, oscarr napisał:

Jakiś dobry wybarwiający co byście polecili, bo reszte już zakupiłem  ? Dainichi Cichlid Color Supreme np ?

Naturefood Premium Color Plus lub wspomniany przez Ciebie Dainichi

• Dziękuję 1
Opublikowano
4 godziny temu, SlavekG napisał:

Nie bardzo rozumie po co kolega ma się odzywać na priv skoro od tego jest to forum by zadawać pytania, gdzie więcej osób może się wypowiedzieć w temacie i doradzić.

A kto napisał, że kolega ma się odezwać do mnie na priv? 

Czy ja napisałem, że ma pisać na priv?

A nawet jeśli by to zrobił, to jest to jego osobista sprawa. 

Może chodziło mi o to, aby zacytował mnie w tym temacie. 

Wyluzuj Panie Moderatorze ;)

Opublikowano
24 minuty temu, egon44 napisał:

A kto napisał, że kolega ma się odezwać do mnie na priv? 

Czy ja napisałem, że ma pisać na priv?

A nawet jeśli by to zrobił, to jest to jego osobista sprawa. 

Może chodziło mi o to, aby zacytował mnie w tym temacie. 

Wyluzuj Panie Moderatorze ;)

Nie wiem o co Tobie chodziło, ale tak to zabrzmialo. Złośliwości też nie są potrzebne. 

Proponuję pozostać przy temacie wątku.

Opublikowano
3 godziny temu, oscarr napisał:

Jakiś dobry wybarwiający co byście polecili, bo reszte już zakupiłem  ? Dainichi Cichlid Color Supreme np ? Czy moze Naturefood premium color plus lub O.S.I Vivid Color

Możesz zakupić małe opakowanie O.S.I Vivid Color ,ale nie jest to koniecznością.

Jak masz ryby dobrej jakości to będą one ładnie wybarwione,i nie są potrzebne pokarmy typowo wybarwiające. Ten pokarm który posiadasz też poniekąd wybarwia ryby :) 

• Lubię to 1
Opublikowano
8 godzin temu, egon44 napisał:

Możesz zakupić małe opakowanie O.S.I Vivid Color ,ale nie jest to koniecznością.

Jak masz ryby dobrej jakości to będą one ładnie wybarwione,i nie są potrzebne pokarmy typowo wybarwiające. Ten pokarm który posiadasz też poniekąd wybarwia ryby :) 

Czy dobrej jakości są to dopiero się okaze. Nie ma żadnych skarłowaceń ani uszkodzeń mechanicznych. Jedynie jeden samiec Chailosi jest jakiś nieproporcjonalny pod względem budowy ciala.To już te mniejsze wyglądają lepiej. Może @Bartek_Derzucisz okiem bo masz te ryby 😛

IMG_20190603_111702_2.jpg