Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
52 minuty temu, egon44 napisał:

Jest w porządku ;)

Więcej nie piszę w tym temacie o pokarmie,bo za chwilę nas moderator pogoni :) 

Dziękuję 😊  To miał być luźny post czy jest ok więc mam nadzieję że moderator przymknie oko😉

• Lubię to 2
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Taki to prezent dostałem dziś na święta. Jedna z samic inkubowała ale rybki są jeszcze dość młode, więc nie spodziewałem się, że coś z tego będzie a tu taka niespodzianka:D

Edit: Wybaczcie, ale skryła się w rogu akwa, a tam mam trochę porysowane szyby.

IMG_20191224_160639.jpg

IMG_20191224_160641.jpg

IMG_20191224_160918.jpg

Edytowane przez StaNorywy
  • Lubię to 2
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
38 minut temu, Bartek_De napisał:

Bardzo dziwnego masz tego samca (prawdopodobnie), jakby miał ścięty pysk

Tak, niestety nie wszystkie są najlepszej jakości ale sobie radzą. Jedna najgorzej zdeformowana padła na początku. A reszta się trzyma. Są tylko u mnie i nie zamierzam ich rozprowadzać, więc stwierdziłem niech sobie będą:)

38 minut temu, Bartek_De napisał:

Ale jedzonka to Ty im nie żałujesz

Wiem, jakoś mi się zdawało że jest ok. Ale obejrzałem sobie zdjęcia swoich i i innych i rzeczywiście trochę brzuszek mają... 

• Lubię to 1
Opublikowano

Ja zapytam odnośnie tej pierwszej przepychanki z filmu.  Jak dwie ryby tak drą na przeciwko siebie raz w jedną raz w drugą to jest to charakterystyczne tylko dla samców czy samice też tak robią ?  Albo jak jak się kręcą w kółko że jedna goni za drugą. 

Opublikowano
33 minuty temu, Walker napisał:

Ja zapytam odnośnie tej pierwszej przepychanki z filmu.  Jak dwie ryby tak drą na przeciwko siebie raz w jedną raz w drugą to jest to charakterystyczne tylko dla samców czy samice też tak robią ?  Albo jak jak się kręcą w kółko że jedna goni za drugą. 

Samice pomiędzy sobą walczą tak samo jak samce, jak i również samica z samcem może tak samo walczyć.