Ospa
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Przez radek0512 · Opublikowano
Akwarium 240l, filtr aquael ultramax 2000, jaki polecacie falownik żeby poprawić ruch wody no i oczywiście oczyszczanie wody z syfu? -
Przez Vrzechu · Opublikowano
@darianus dziękuję bardzo 🙂🍻 Cieszą oko 😉 @Tomek_F Aller Aqua Bronze po testach u mnie i dwóch innych kolegów z forum otrzymał jedną i tę samą opinię - łajno 😅 Oddałem koledze wędkarzowi jako pellet do zanęty 😂 U mnie ryby namiętnie jedzą Aller Aqua Futura. Próbowałem już 3 innych pokarmów premium i niestety żaden nie został zaakceptowany. Czasami dostają jeszcze mrożone stynki ale chwilowo wystrzelałem się z zapasów. Jak będą chłodniejsze dni to muszę zakupić większą ilość 🙂 -
Przez Tomek_F · Opublikowano
Nie mogę się doczekać maluchów u siebie 😁 Nadal karmisz aller aqua bronze? -
Ciągle nie mam czasu żeby spokojnie opisać co tam ostatnio w baniaku słychać ale wrzucę chociaż krótki filmik z życia mojego Malawi 🙂 VID_20260918_222013243.mp4 -
Pozostaje kwestia blatu. Jeśli to płyta meblowa to ok. Jeśli to blat typu IKEA czyli tekturowy plaster miodu to zdecydowanie bym odradzał. Sama szafka z płyty meblowej, jeśli jest zaprojektowana i wykonana to jak najbardziej sprawdzi się jako szafka pod akwarium. Po 450ką miałem szafkę Juwela która nie wyglądała na pancerną a utrzymała około 800kg (baniak, woda, mnóstwo gruzu). -
Przez Tomek_F · Opublikowano
Miesiąc za nami. Z dwóch szczurków został jeden 😉 Za to fossorochromis rostratus pomału zaczyna rozumieć, gdzie jego miejsce w hierarchii. -
Przez yaro · Opublikowano
Wzmocnił bym plecy na dnie dołożył poprzeczkę i utrzyma akwarium bez problemu. Bardzo podobnie zrobiłem kiedyś u siebie z moim 240 l akwarium, stało ponad 8 lat bez problemu, do czasu przesiadki na 720 l, które też stało na szafce z płyt meblowych, teraz mam 2500 l i akwarium stoi na szafce z płyt meblowych, kwestią jest porządne jej usztywnienie. -
Przez crav · Opublikowano
To nowy sump jest dłuższy od twojego zbiornika o 10 cm 😁 180 70 50
-
-
Tematy
-
Grafiki
-
Videos

Rekomendowane odpowiedzi