pavlofico Opublikowano 10 Marca 2019 #11 Opublikowano 10 Marca 2019 Klej kaseciaka, wsadz pompę jebao 6500 i będzie git. U mnie w 200 cm ogarnia pięknie i cyrkulator tak z 10000l i jest miód.
pavlofico Opublikowano 10 Marca 2019 #12 Opublikowano 10 Marca 2019 Jak potrzebujesz pomocy to daj znać to podeślę Ci wymiary mojego i gdzie zamawiać. Klejenie to 45 min z kawą i gotowe. 1
benjam Opublikowano 10 Marca 2019 Autor #13 Opublikowano 10 Marca 2019 Fx6 900zl narurowiec kupę roboty i koszty podobne do fluvala skoro kaseciak taki prosty to dlaczego tak mało ludzi go stosuje?
Bezprym Opublikowano 10 Marca 2019 #14 Opublikowano 10 Marca 2019 Bo nie każdy lubi mieć skrzynkę w akwarium to raz. Nie każdy o nim słyszał to dwa. Coraz więcej ludzi z tego forum przerzuca się na niego to trzy Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka 2
pavlofico Opublikowano 11 Marca 2019 #15 Opublikowano 11 Marca 2019 Bo nie każdy lubi mieć skrzynkę w akwarium to raz. Nie każdy o nim słyszał to dwa. Coraz więcej ludzi z tego forum przerzuca się na niego to trzy Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Dokładnie. Zabiera trochę miejsca to fakt. Umiejętnie schowany jest niewidoczny,a robotę robi niesamowicie. Wysłane z mojego ZTE BLADE V0730 przy użyciu Tapatalka
rysib Opublikowano 11 Marca 2019 #16 Opublikowano 11 Marca 2019 @benjamrzuć okiem na ten artykuł: Jeśli chodzi o łatwość klejenia kaseciaka, to jest to naprawdę proste (za pierwszym razem polecam skleić sobie model z kartonu i taśmy malarskiej w skali 1:1). Reszta to już bułka z masłem niemalże. Jeśli wolisz wykorzystać już istniejącą konstrukcję FXa, to też będzie działać. Tylko na zasys załóż gąbkę lub prefiltr np: EHEIM PREFILTR (4004320). Żywice tez tu zamontujesz. Ja po paru długich latach używania zamieniłem kubeł na kasetę i jestem bardzo zadowolony z tego rozwiązania. Pzdr. Rysiek
Rekomendowane odpowiedzi