Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fx6 900zl narurowiec kupę roboty i koszty podobne do fluvala skoro kaseciak taki prosty to dlaczego tak mało ludzi go stosuje? 

Opublikowano

Bo nie każdy lubi mieć skrzynkę w akwarium to raz. Nie każdy o nim słyszał to dwa. Coraz więcej ludzi z tego forum przerzuca się na niego to trzy

Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 2
Opublikowano
Bo nie każdy lubi mieć skrzynkę w akwarium to raz. Nie każdy o nim słyszał to dwa. Coraz więcej ludzi z tego forum przerzuca się na niego to trzy

Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka

Dokładnie. Zabiera trochę miejsca to fakt. Umiejętnie schowany jest niewidoczny,a robotę robi niesamowicie.

Wysłane z mojego ZTE BLADE V0730 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@benjamrzuć okiem na ten artykuł:

Jeśli chodzi o łatwość klejenia kaseciaka, to jest to naprawdę proste (za pierwszym razem polecam skleić sobie model z kartonu i taśmy malarskiej w skali 1:1). Reszta to już bułka z masłem niemalże. Jeśli wolisz wykorzystać już istniejącą konstrukcję FXa, to też będzie działać. Tylko na zasys załóż gąbkę lub prefiltr np: EHEIM PREFILTR (4004320). Żywice tez tu zamontujesz. Ja po paru długich latach używania zamieniłem kubeł na kasetę i jestem bardzo zadowolony z tego rozwiązania.

Pzdr. Rysiek