Aqua-Dreams Opublikowano 23 Lutego 2019 #1 Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) IMG_5634.MOV 120/40/70 zalane niecałe 5 lat temu, na którym zrobiłem chyba wszystkie możliwe błędy początkującego Malawisty. W innym temacie opisze jego metamorfozę, teraz jednak info na dziś. FILTRACJA: Filtr zewnętrzny -JBLCristal Profi E-1501 filtr wewnętrzny -pompa Aquael 1500 z prefiltrem Eheim Cyrkulator JVP-101 OŚWIETLENIE: Punktowe,mojego autorstwa, zamontowane na plexi pod pokrywą. Wkrótce Opisze temat. Tło strukturalne 120/60 położone na skałkach z wieloma grotami pod i za nim daje dodatkowe terytoria. Kamienie: Serpentynit Podłoże: mieszanka piachu kwarcowego rzecznego i kwarcowego 0.6-1.8 mm Obsada: Metriaclima sp.Koningsi ( Membe Deep)1/2 Metriaclima sp. Elongatus Chailosi 1/2 Chindongo Saulusi 2/3 Pseudotropheus Elongatus Mpanga rock 1/1 Pseudotropheus Perpicax Orang Cap ( nie jestem pewny układu, sądzę że 2/2 Labidochromis Perlmut ( również nie jestem pewien 2/3 Cynotilapia Zebroides Red Top Likoma 1/1 Edytowane 25 Lutego 2019 przez Aqua-Dreams Dodałem video 6
Rekomendowane odpowiedzi