makok Opublikowano 9 Marca 2008 #11 Opublikowano 9 Marca 2008 ale może zastrzec, że ryby sprzeda wyłącznie do akwarium prowadzonym zgodnie ze standardami www.klub-malawi.pl i zrobić aukcję prywatną, zapraszając jedynie tych chętnych, którzy takowe warunki spełniają... standardy klubu-malawi... spodobało mi się
sision Opublikowano 9 Marca 2008 #12 Opublikowano 9 Marca 2008 Może ma to sens... ja osobiście zawsze puszczałem ryby w świat poprzez giełdę i zawsze trafiałem na "normalnych" hodowców ryb, jak to ładnie makok określił, prowadzącymi akwa zgodnie ze standardami klubu-malawi W stopce też możesz coś napomnieć
limar Opublikowano 9 Marca 2008 #13 Opublikowano 9 Marca 2008 Nie ma w Warszawie jakiegoś zaufanego sklepu?wiem, może to dziwnie brzmi w dobie dzisiejszych sprzedawców... ale może akurat. Witam, proponuję oddać do DISKUS ZOO przy Radzymińskiej 153. Tam załoga jest odpowiedzialna i zna się na rzeczy
Gość pfpp Opublikowano 10 Marca 2008 #14 Opublikowano 10 Marca 2008 proponuję oddać do DISKUS ZOO przy Radzymińskiej 153. Pomysl dobry, moze przyjma. Co prawda mnie jakis czas temu odeslali z kwitkiem kilka razy, ale po okresie zimowym moze maja troche mniej ryb.
Rekomendowane odpowiedzi