Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1x snow biała mała widać na zdjeciu" nr 1 na środku przy dnie taka obsadę zaproponował mi hodowca a teraz muszę to jakoś wyprostowac:(

Opublikowano

Ok, widzę, że trochę się sytuacja wymyka z pod kontroli po tym poście w innym dziale. Jeśli już zrobiłeś podmianę, to pobserwuj te ryby trochę. Zwróć uwagę, czy zareagowały pozytywnie na tą podmianę. Zwróć szczególną uwagę na Chindongo saulosi, a dokładniej jaki układ masz tego gatunku (ile samców, ile samic). Ten gatunek proponuję pozostawić, a resztę oddać temu hodowcy. Odpisz, jaki jest układ, a my powiemy co dalej. 

Opublikowano

saulosi 1+3 ale wydaje mi się że będzie 2+2  bo u mniejszego. Samca czasami pokazują się pregi pionowe

5 minut temu, Robson79 napisał:

Z tego co widzę to jest to Socolofi Albino...

Mnie powiedział że to jest snow(śnieżny) 

Opublikowano
2 minuty temu, benjam napisał:

Mnie powiedział że to jest snow(śnieżny) 

Potocznie tak mówią na te ryby... Moim zdaniem gościu, który sprzedal ci ryby to nie hodowca a pseudohodowca i wcisnął Ci tyle rybek abyś miał kolorowo i żeby mógł zarobić... Bo gdyby powiedział Ci że do tego zbiornika nadaje się jeden gatunek to wziął byś kilka sztuk i by chłopina nie zarobił...

Opublikowano

I co teraz? Co zrobić z rybkwmi które nie nadają się do mojego zbiornika i ile i jakich ryb mogę u siebie trzymac? 

Opublikowano
4 minuty temu, benjam napisał:

I co teraz? Co zrobić z rybkwmi które nie nadają się do mojego zbiornika i ile i jakich ryb mogę u siebie trzymac? 

Nie czytasz uważnie. Odpiwiedź na te pytania już otrzymałeś w poście nr.5

• Lubię to 1
Opublikowano
1 minutę temu, przemo-h napisał:

Nie czytasz uważnie. Odpiwiedź na te pytania już otrzymałeś w poście nr.5

To tylko 4 szt saoulusi mogę mieć? 😕

Zadzwonię do faceta i powiem bierz Pan te rybki a on. Mi. Powie Panie ja Panu na siłę nic nie wciskalem