Niemożliwa Opublikowano 3 Lutego 2019 #1 Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) Zakładam akwa 170l i mam pytanie jakie pielęgnice mogę w nim trzymać. Zastanawiałam się nad pielęgnicami zebra ale sama nwm czy będzie to dobry wybór i tak przy okazji bardziej do pielęgnic pasuje belka oświetleniowa czy cała pokrywa. Proszę o pomoc Z poważaniem Niemożliwa Edytowane 3 Lutego 2019 przez Niemożliwa
egon44 Opublikowano 3 Lutego 2019 #2 Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) Witaj! Pielęgnice zebry to ryby z poza biotopu Malawi,więc nikt tutaj Tobie ich nie poleci. Jakie dokładne wymiary ma zbiornik? Edytowane 3 Lutego 2019 przez egon44
Bezprym Opublikowano 3 Lutego 2019 #3 Opublikowano 3 Lutego 2019 Andrzeju, chyba że koleżance chodzi o Metriaclima zebra. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Andrzej Głuszyca Opublikowano 3 Lutego 2019 #4 Opublikowano 3 Lutego 2019 Teraz, Bezprym napisał: Andrzeju, myślę że koledze chodzi koleżance:) 1
Bezprym Opublikowano 3 Lutego 2019 #5 Opublikowano 3 Lutego 2019 koleżance:) poprawione Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka 1
egon44 Opublikowano 3 Lutego 2019 #6 Opublikowano 3 Lutego 2019 1 godzinę temu, Bezprym napisał: Andrzeju, chyba że koleżance chodzi o Metriaclima zebra. No to czekamy aż koleżanka @Niemożliwa potwierdzi
Rekomendowane odpowiedzi