MaciekMaciek Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor #21 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Hej, sorki ze tak Was mecze ale mam jeszcze jedno pytanie do obsady. Czy rdzawego mozna zamienic na Melanochromis Dialeptos?
Bezprym Opublikowano 8 Grudnia 2018 #22 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Jak najbardziej możesz. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka 1
MaciekMaciek Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor #23 Opublikowano 9 Grudnia 2018 A swoja drogą ktoś z Was wie gdzie można kupić młode Dialeptosy? Fish Magic i w ogóle nie ma, a TanMal ma na nie cenę z kosmosu...
Kubeq Opublikowano 9 Grudnia 2018 #24 Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Cena nie taka znowu wygórowana, jak na mniej popularną odmianę. Lepiej dać te 38 zł za rybę u pewnego sprzedawcy i mieć dobrej jakości rybki, niż oszczędzić a po roku żałować że ma się słabej jakości ryby. Dodatkowo dla klubowiczów jest 10% zniżki z tego co kojarzę. Także zapraszamy do grona klubowiczów i polecamy zakupy w tan-mal. Edytowane 9 Grudnia 2018 przez Kubeq 2
MaciekMaciek Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor #25 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Biorac pod uwage ze sa to odrostki z f1 i musze ich kupić 8 z czego polowa do redukcji to cena 38zl jest wygorawana, bo daje to w sumie 300zl. Taka kwota jest okej za dorosle ryby ale za maluchy... Jezeli znacie jakies inne hodowle gdzie moge je dostac to bede wdzieczny inaczej niestety bede musial zrezygnowac
Andrzej Głuszyca Opublikowano 9 Grudnia 2018 #26 Opublikowano 9 Grudnia 2018 4 minuty temu, MaciekMaciek napisał: Biorac pod uwage ze sa to odrostki z f1 i musze ich kupić 8 z czego polowa do redukcji to cena 38zl Maciek...do redukcji nie oznacza ,że do wyrzucenia a do odsprzedania. Wtedy powinieneś nawet na nich zarobić bo odsprzedaż jako większe. Wiem ,że nie chodzi o handel a o zwrot kosztów. Generalnie zgadzam się z tym co napisałeś.
Rekomendowane odpowiedzi