Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja bym usunął drugi kamień od lewej ( na samej górze) i powiedzmy czwarty i wtedy zobaczył jak będzie. Niezłe gruzowisko. A tak btw to spróbuj to ułożyć w akwa. Sprawdź czy o nic kamienie nie zaczepiaja albo przeszkadzają w filtracji. Uwierz mi, że w akwa to będzie kompletnie inaczej wyglądało. Problem z robieniem aranżacji na dywanie jest taki, że do akwa już tak samo tego nie wsadzisz. ;)

Ja u siebie mam niczym mur ale pamiętaj, że w aranżacji najwazniejsze jest zadowolenie ryb - czasami kosztem gorszego wyglądu.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
13 minut temu, Jerry_jerry napisał:

że w aranżacji najwazniejsze jest zadowolenie ryb - czasami kosztem gorszego wyglądu.

..ale nie należy zapominać ,że akwa w domu ma też funkcje ozdobną. Zadowolone ryby to wolne ryby a nie w akwa:) Ale rozumiem dbałość o ich dobro.

@radzio1994 wejdź do naszej galerii..może tam coś Ciebie zainspiruje?

Opublikowano

jak dla mnie wygląda to za bardzo wszystko symetrycznie ułożone, mało naturalne. Masz fajne kamienie i na pewno jak rozejrzysz się po galerii znajdziesz coś co wpadnie Ci w oko i postarasz się to odtworzyć. Nie poddawaj się :)

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za odpowiedź! Akwarium to 120x40x50. Nie sądziłem, że to będzie takie trudne haha. Oglądam galerię i nie mam pojęcia jak to zostało ułożone, że tak pięknie. Teraz coś takiego wykombinowałem 

20181102_205852_001.jpg

Opublikowano

Teraz jak dla mnie jest lepiej choć po lewej stronie dołożył bym coś wyższego a te małe kamyki to nie potrzebne ponieważ piasek i tak je zakryje...