kwiq Opublikowano 17 Października 2018 #11 Opublikowano 17 Października 2018 Także nie narzekam jeśli chodzi o sposób kontaktu ale też tylko Messangera używałem. Jednak co do jakości ryb to z tym niestety już bywa róźnie. Czasem rybska super, a czasem ...
marek_z_81 Opublikowano 17 Października 2018 #12 Opublikowano 17 Października 2018 @kwiq co to za przeglądarka, że nasza strona wygląda tak strasznie?
Andrzej Głuszyca Opublikowano 17 Października 2018 #13 Opublikowano 17 Października 2018 1 godzinę temu, biedronka napisał: Coś u mnie bo na chromie nie mam, a na internet explorer jest ..czyli przeglądarka szwankuje.
marcinbon Opublikowano 17 Października 2018 #14 Opublikowano 17 Października 2018 Bralem od Malawiana Metriaclima Aurora i Metriaclima Zebra Masinje. Bylem osobiacie po pyski. Ogolnie ryby oki. Znizke dostalem. Kontakt mailowy rzeczywiscie utrudniony.
przemo-h Opublikowano 17 Października 2018 #15 Opublikowano 17 Października 2018 25 minut temu, kwiq napisał: Także nie narzekam jeśli chodzi o sposób kontaktu ale też tylko Messangera używałem. Jednak co do jakości ryb to z tym niestety już bywa róźnie. Czasem rybska super, a czasem ... Tego jeszcze nie mogę stwierdzić. Zbyt młode ryby. Prawda jest taka, że zawsze gdzieś, coś jest nie tak. W naszej galerii można zobaczyć dla przykładu Maisona z Tan Mal, który ma pysk jak Pseudotropheus. Są też takie, które mają pasy jak Hara.
pozner Opublikowano 17 Października 2018 #16 Opublikowano 17 Października 2018 Malawian jest wyłącznym przedstawicielem Fuljera na Polskę, więc jeśli będziecie chcieli mieć ryby stamtąd, to tylko przez niego...albo osobiście. Na marginesie, też nie mam złych doświadczeń z Malawianem.
Bezprym Opublikowano 17 Października 2018 #17 Opublikowano 17 Października 2018 U Malawiana zamawiałem Metriaclima Callainos Ruarwe, kontakt bez problemu przez Messengera. Forma dostawy przesylką konduktorską, stresowałem się bardzo bo pierwszy raz w ten sposób zamawiałem, okazało się niepotrzebnie. Rybki dotarły w znakomitej kondycji i od razu po wpuszczeniu nabrały kolorów. Co do układu płci z góry miałem zastrzeżone że przy wielkosci 3 cm jest nie do rozróżnienia sam zresztą miałem tego świadomość. Koniec końców nie mam powodu być niezadowolony z tego sprzedawcy. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
rafalniski Opublikowano 17 Października 2018 #18 Opublikowano 17 Października 2018 5 godzin temu, przemo-h napisał: Jakiej wielkości były te ryby? To nie były maluchy tylko "starszaki" w rozmiarze ok 5-6 cm.
przemo-h Opublikowano 17 Października 2018 #19 Opublikowano 17 Października 2018 29 minut temu, rafalniski napisał: To nie były maluchy tylko "starszaki" w rozmiarze ok 5-6 cm. To jeszcze zbyt młode ryby. Mógł celować w układ jaki chciałeś, ale to wciąż loteria. 1
rafalniski Opublikowano 18 Października 2018 #20 Opublikowano 18 Października 2018 12 godzin temu, przemo-h napisał: To jeszcze zbyt młode ryby. Mógł celować w układ jaki chciałeś, ale to wciąż loteria. Na szczęście jedna z dwóch posiadanych samic Afry okazała się wyjątkowo chętna do tarła i obecnie mam już ok 15 maluchów (a kolejne w drodze), więc małymi kroczkami zbliżam się do docelowego haremu Najstarsze z moich przedszkolaków są w rozmiarze ok 4-5 cm i bez większego problemu jestem w stanie określić ich płeć. Oczywiście jest pewien margines błędu, ale skoro hodowca sam zadeklarował, że na 100% dobierze mi taki układ jak chciałem, to co najmniej coś jest nie tak 1
Rekomendowane odpowiedzi