Tonny24 Opublikowano 27 Września 2018 #1 Opublikowano 27 Września 2018 Witam jakie moduły najlepsze do malawi, ile modułów białych zimnych a ile niebieskich lub innego koloru. Jakiej mocy zasilacz i (niedrogi sterownik poniżej 100zl) ogólnie co jest MI potrzebne. Planuję rozmiescic moduly z przodu żeby nie było widać czarnego tla i osprzętu. Podoba Mi się też motyw podświetlenia centralnej części akwarium z niedoswietlonymi bokamu ale czy jest opcja żeby można było to zmienić. Np. Z pełnego oświetlenia na oswietlenie centralne?
egon44 Opublikowano 27 Września 2018 #2 Opublikowano 27 Września 2018 Tomku to o czym piszesz można uzyskać tylko przy pomocy sterownika Led Dimmer Pro,lub ewentualnie TC420 https://allegro.pl/sterownik-akwarystyczny-zmierzch-swit-tc420-do-led-i6633125361.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&ev_campaign=_UZSD_pla_supermarket_artykuły_dla_zwierząt&ev_adgr=Artykuły+dla+zwierząt&ev_ln=PRODUCT+GROUP&utm_content=&gclid=Cj0KCQjw_7HdBRDPARIsAN_ltcLn-u8PINGmDhnXrG7wZiHluv9D6kJcBMclJ57Wa_Hys20bx_VesdUaAjihEALw_wcB&gclsrc=aw.ds&dclid=CMC1zdn6290CFcoTGAodwe0O1w Co do modułów i ich ilości na zbiornik to poczytaj ten temat,gdzie masz wszystko dokładnie podane na tacy -
Tonny24 Opublikowano 27 Września 2018 Autor #3 Opublikowano 27 Września 2018 Led dimmer pro nie ma obecnie w ofercie na dzień dzisiejszy a chyba bym go wolał od tc420. Planuję dać 10 modułów białych zimnych i chyba niebieskie będą najlepsze czy może rgb. Chociaż jak miałem rgb to ustawiłem albo na niebieski albo na odcień fioletu
egon44 Opublikowano 27 Września 2018 #4 Opublikowano 27 Września 2018 Moim zdaniem starczy Tobie 10szt białych modułów + 8szt RGB. Na w.w sterownikach można ustawić różne odcienie kolorystyczne korzystając z modułów RGB. 1
Rekomendowane odpowiedzi