Yankee Opublikowano 28 Lutego 2008 #1 Opublikowano 28 Lutego 2008 Hmm, wpisałem w klubową wyszukiwarkę hasło <labeotropheus trewavasae marmelade cat> i z przykrością stwierdziłem, że zostałem wskazany tylko ja :shock: jest jescze kolega Marking, ale z Labeotropheus fuelleborni Marmelade Cat, Szkoda, bo chętnie bym wymienił doświadczenia z hodowli. Poza tym, poszukuję do swojego stadka samca L. trewavase marmelade cat, więc ktokolwiek widział? ktokolwiek wie? :roll:
yaro Opublikowano 28 Lutego 2008 #2 Opublikowano 28 Lutego 2008 Nie tylko przeszukując nasz serwis ale i wszystkie strony polskiego internetu nie znajdziesz zbyt wiele informacji o tej odmianie, pozostają Ci anglojęzyczne strony a z samcem może być jeszcze większy problem.
makok Opublikowano 28 Lutego 2008 #3 Opublikowano 28 Lutego 2008 to ja się podłączę.... za jakiś miesiąć bedę szukał módych labetropheus trewavasae "chilumba" do dwugatunkowej 540-tki - w tan-malu są, ale troche drogo, bo 42zł za rybkę
Yankee Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor #4 Opublikowano 28 Lutego 2008 a z samcem może być jeszcze większy problem. no prosze, a do tej pory żyłem w przekonaniu, że większy problem to znalezienie samic
yaro Opublikowano 28 Lutego 2008 #5 Opublikowano 28 Lutego 2008 z tej odmiany to taki sam problem podejrzewam może być i z samicami
Yankee Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor #6 Opublikowano 28 Lutego 2008 to ja się podłączę.... za jakiś miesiąć bedę szukał módych labetropheus fuelleborni "chilumba" do dwugatunkowej 540-tki - w tan-malu są, ale troche drogo, bo 42zł za rybkę ale ten na zdjęciu, do którego dałeś link to trewavasae chilumba miałem poprzednio tę odmianę trewków
makok Opublikowano 28 Lutego 2008 #7 Opublikowano 28 Lutego 2008 zła nazwa.... już naprawiłem, oczywiście masz rację
Ksiaze_Kluska Opublikowano 23 Marca 2008 #8 Opublikowano 23 Marca 2008 to ja się podłączę.... za jakiś miesiąć bedę szukał módych labetropheus trewavasae "chilumba" do dwugatunkowej 540-tki - w tan-malu są, ale troche drogo, bo 42zł za rybkę mam te kulfony!! jednym slowem rzadza! nawet sprzedawalem nieraz maluchy ale teraz nie odlawiam samic
makok Opublikowano 23 Marca 2008 #9 Opublikowano 23 Marca 2008 o jak fajnie... będę miał na uwadze, bo ostatnio ciągnie mnie w stronę niebieskiego, odkąd mi żona "nie pozwoliła" na redukcję jej estherae
Rekomendowane odpowiedzi