Damian1993 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 #1 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Witam. Czy kupię gdzieś w województwie warminsko_mazurskim kamienie do akwarium? Najlepiej jakiś łupek w ostateczności może serpentynit. Jestem na wczasach w okolicy Mikolajki/Mragowo więc gdzieś w niedalekich okolicach czy coś znajdę? Lub jak będę wracał do domu czyli w stronę łodzi w necie tutaj w okolicy nie mogę nic znaleźć
egon44 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 #2 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 W drodze powrotnej odwiedź pobliskie składy kamienia a na pewno coś znajdziesz... Może @anna podpowie bo chyba mieszka w tych okolicach...
severall Opublikowano 9 Sierpnia 2018 #3 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Jak będziesz wracał i chciał zahaczyć Sochaczew to przy obwodnicy http://www.krusz-garden.pl/kontakt/ jest w czym wybierać.
halabala Opublikowano 10 Sierpnia 2018 #4 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 14 godzin temu, Damian1993 napisał: Witam. Czy kupię gdzieś w województwie warminsko_mazurskim kamienie do akwarium? Najlepiej jakiś łupek w ostateczności może serpentynit. Jestem na wczasach w okolicy Mikolajki/Mragowo więc gdzieś w niedalekich okolicach czy coś znajdę? Lub jak będę wracał do domu czyli w stronę łodzi w necie tutaj w okolicy nie mogę nic znaleźć Tutaj masz temat przejrzyj sobie w Olsztynie masz jakąś firmę @pablojogiw poście nr 2 pisał że się tam wybiera może coś tobie podpowie
Andrzej Głuszyca Opublikowano 12 Grudnia 2018 #5 Opublikowano 12 Grudnia 2018 @Mironus Twój temat wydzieliłem jak niżej i przeniosłem do właściwego działu:
Rekomendowane odpowiedzi