Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Książka miała na początku określone ramy objętościowe i tak na prawdę dzięki zrozumieniu i życzliwości  wydawcy bardzo "spuchła" , stala się dzięki temu w zakresie ściśle poradniczym najszerszym i najaktualniejszym opracowaniem polskojęzycznym a do tego jest to swoiste 2 w 1. Wydaje mi sìę,  że jest to fajny poradnik w którym każdy znajdzie coś dla siebie. Cieszę się,  że moglem przekazać Wam to co przekazałem, bo rynek wydawniczy jest bardzo trudny a pomocna ręka TM  była tu niezbędna aby słowo ciałem się stało. Ppza tym jest forum,  gdzie w razie niejasności pewne rzeczy można doprecyzować ;-).

• Lubię to 6
Opublikowano
6 godzin temu, harisimi napisał:

Książka miała na początku określone ramy objętościowe i tak na prawdę dzięki zrozumieniu i życzliwości  wydawcy bardzo "spuchła" , stala się dzięki temu w zakresie ściśle poradniczym najszerszym i najaktualniejszym opracowaniem polskojęzycznym a do tego jest to swoiste 2 w 1. Wydaje mi sìę,  że jest to fajny poradnik w którym każdy znajdzie coś dla siebie. Cieszę się,  że moglem przekazać Wam to co przekazałem, bo rynek wydawniczy jest bardzo trudny a pomocna ręka TM  była tu niezbędna aby słowo ciałem się stało. Ppza tym jest forum,  gdzie w razie niejasności pewne rzeczy można doprecyzować ;-).

Niech się wydawca cieszy, że książka '' spuchła'' ?, dzięki temu nie jest cienkim opisem  najpopularniejszych gatunków i podstawowych zasad którymi należy się kierować przy zakładaniu Malawi, tylko kawałkiem dobrego i ciekawego poradnika, który warto przeczytać.Myślę, że nikt z czytających nie miałby nic przeciwko temu aby ''spuchła'' jeszcze bardziej?.Miejmy nadzieję, że będzie kontynuacja bo ''część pierwsza'' jest super.Gratulacje dla autorów.

• Lubię to 1
  • Dziękuję 1
Opublikowano (edytowane)

Harisimi - gratuluję :)

Wiem, że "spuchła", ale brakuje mi Taeniolethrinops praeorbitalis i Synodontis njassae i ...... :)

Jeszcze raz gratuluję !!!

Edytowane przez tom77
  • Dziękuję 1
Opublikowano
Wydawca się cieszy :-)  Przy takim zainteresowaniu jak obecnie, pewnie niedługo będzie i tak konieczność wzowienia/rozszerzenia .
Wydawca cieszy się również ze wzorowej współpracy z Zarządem KM . Oowcem tej współpracy jest m.in. całostronicowa informacja o Klubie i o tym co Klub robi dla
polskiej akwarystyki.
I bardzo dobrze. I niech zarabia. Autorzy również. Ze tak nie po "polsku" napiszę. :)
Gratuluję też, mimo wszystko, odwagi :)
  • Lubię to 1
  • Dziękuję 1
Opublikowano

Troszkę czekałam dłużej, ale książka dzisiaj do mnie dotarła ?. Bardzo dziękuję firmie @Tan-Mal za tak cudowną publikację. Książka wygląda pięknie.

I z całego serca dziękuję Wojtkowi @harisimiza przepiękną dedykację ?. Warto było czekać ?

• Dziękuję 1
Opublikowano

Jest! Mam i ja! Jest piękna! :) A dzięki wielkiej uprzejmości Wojtka i z małą pomocą Tan-Mal - z dedykacją, która tylko dodaje jej wartości. :D
Drugi egzemplarz dla sąsiada również super. :)

• Dziękuję 1