Kamil003 Opublikowano 8 Lipca 2018 #1 Opublikowano 8 Lipca 2018 Mam pytanie ponieważ wczoraj zakupiłem akwarium 290l 120x40x60. akwarium posiada wzmocnienie przez środek oraz przy przedniej i tylnej szybie . Dlaczego jedno jest krótsze a drugie dłuższe? Zastanawiam się i nie mogę do tego dojść . Nie wiem czy to temat na odpowiedni dział .
Sacrum Opublikowano 8 Lipca 2018 #2 Opublikowano 8 Lipca 2018 Pokaż fotkę. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
timi-akwaria.pro Opublikowano 8 Lipca 2018 #3 Opublikowano 8 Lipca 2018 Niektórzy producenci jedno ze wzmocnień robią krótsze, że zrobić miejsce na swobodne wyprowadzenie rurek od filtracji. Tak przynajmniej mi się wydaje. Ja robię oba tej samej dłogości.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
przemek wieczorek Opublikowano 8 Lipca 2018 #4 Opublikowano 8 Lipca 2018 W zasadzie jeśli jest wzmocninie poprzeczne przy takiej wielkości akwarium z dwóch stron mogą być w wersji minimalistycznej nawet po 30cm na frontach. Co do pytania kolega już ładnie wyjaśnił.
Rekomendowane odpowiedzi