Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sklep w starym miejscu nie istnieje. Rozmawiałem z właścicielka kilka miesięcy temu i nawet mówiła mi gdzie zamierza się odrodzić, ale nie zapamiętałem :? . Przymierzała sie chyba do jakiegoś centrum handlowego. Szkoda żeby taka sympatyczna i kompetentna pani wyleciała z tego biznesu. Jak ją odnajdziesz daj znać na forum.

Sklep Mason w Chorzowie też sie skurczył, Czyżby centra handlowe były najlepszą lokalizacją dla zoo- sklepów?

Posted

Fajnie by było jakby znowu rozwineła biznes była dobra w odróżnieniu do tych sprzedawców w centrach handlowych. A co do sklepu Masonnia to wolałem kupować właśnie w tym większym szkoda że zlikwidowany

Posted

Ja tez wolałem wiekszy. Teraz to właściwie jest kącik akwarystyczny w sklepie dla futrzastych - 50 m dalej. W starym sklepie kupiłem moje pierwsze akwarium - więc mnie tym bardziej szkoda.

Posted

przeciez macie tak blisko do sklepmalawi.pl w centrum sosnowca

a wiekszego wyboru i lepszych cen to raczej bedzie ciezko (czyzby reklama) :twisted:

Posted

Oczywiście sklepmalawi.pl to bardzo dobry sklep tyle ,że Mason ma historię sięgajacą chyba lat przedwojennych.

• 5 months later...
Posted

Witam, niestety ta Pani wyprowadza sie ze śląska i nie ma na co liczyć że będzie otwierała nowy sklepik z pyśkami , a szkoda :( :x

Posted

..a ja Wam i tak zazdroszczę na Południu..macie tam małe zagłębie sklepów i firm akwarystycznych a my tu na północy musimy kombinować i sprowadzać wszystko..ehh