Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie mogę?......I tyle postów na ten temat..... Moderatorzy co Wy "nato".....w koncu to forum akwarystyczne, a nie jezykowe ?

Dla mnie jedyna zasada jaka powinna obowiązywać zawsze i wszedzie to kultura wypowiedzi.....

PS. Sorki za brak polskich znakow?

• Lubię to 1
Opublikowano
26 minut temu, BombeL napisał:

Ja nie mogę?......I tyle postów na ten temat..... Moderatorzy co Wy "nato".....w koncu to forum akwarystyczne, a nie jezykowe ?

Dla mnie jedyna zasada jaka powinna obowiązywać zawsze i wszedzie to kultura wypowiedzi.....

PS. Sorki za brak polskich znakow?

Nie jest to dobre podejście. 

Przykład:

Mam papiery na dysortografie, dysgrafie i inne dysmózgie i mam wszystko gdzieś. Nie będę nad sobą pracował, ponieważ mam  papier. Z takim lewackim podejściem to można skończyć bardzo źle. Życie w sposób bardzo niespodziewany może sprowadzić na glebę.

W większości przypadków jest to objaw zwykłego lenistwa. A osoby, które rzeczywiście mają pewien rodzaj dysfunkcji cały czas pracują aby je zwalczyć.

• Lubię to 5
Opublikowano
5 minut temu, BombeL napisał:

Moderatorzy co Wy "nato"

Moderatorzy mają określone "zadanie" do wykonania tj. dbanie o to, aby Regulamin forum był przestrzegany przez użytkowników forum. Tylko tyle i - jak widać z niektórych wypowiedzi w tym wątku - aż tyle. Nie jesteśmy członkami składu orzekającego w poradni psychologiczno - pedagogicznej, żeby diagnozować etiologię występujących u poszczególnych osób problemów w pisaniu. Natomiast zasady wynikające z Regulaminu forum są jasne, czytelne i powszechnie dostępne dla wszystkich, dlatego proszę w imieniu swoim i innych moderatorów, żebyście to uszanowali.

Założonego przez @AndrzejGłuszyca tematu nie sprowadzajcie wyłącznie do Kolegi @TOMEKSIEDLCEponieważ zagadnienie ma szerszy wydźwięk - na forum pojawia się coraz więcej wypowiedzi, które formułowane są w sposób odbiegający od zasad, które każdy z Nas zaakceptował podczas procesu zakładania konta użytkownika na forum. Nie jestem zwolennikiem gnębienia kogokolwiek i stosowania sankcji oraz zasłaniania się przy tym Regulaminem, a w konsekwencji usuwania postów - szanuję wkład i pracę każdej osoby, która się wypowiada na forum, niemniej jednak wszystko ma swoje granice. Nie oczekujcie, że ze strony moderatorów będzie przyzwolenie na jawne przypadki łamania Regulaminu (choć i tak uważam, że na tle innych forów, na których się udzielam, Nasze forum prezentuje się bardzo liberalnie w tych kwestiach).  

• Lubię to 8
Opublikowano
9 minut temu, marcin1ja1 napisał:

Życie w sposób bardzo niespodziewany może sprowadzić na glebę.

Mój wpis tyczy się wymiany zdań na szeroko pojętych forach,a nie bliżej nieokreślonych sytuacji życiowych, w których faktycznie należy spełnić dużo więcej różnego rodzaju wymogów.

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, marcin1ja1 napisał:

Mam papiery na dysortografie, dysgrafie i inne dysmózgie i mam wszystko gdzieś. Nie będę nad sobą pracował, ponieważ mam  papier. Z takim lewackim podejściem to można skończyć bardzo źle. Życie w sposób bardzo niespodziewany może sprowadzić na glebę.

W większości przypadków jest to objaw zwykłego lenistwa. A osoby, które rzeczywiście mają pewien rodzaj dysfunkcji cały czas pracują aby je zwalczyć.

Mimo pracy nad tym, efekty są mizerne. Jak już wspomniałem, mój syn ma te wszystkie dysmózgie przypadłości (gratuluję określenia) i nadal je ma. Dlatego przez całą szkołę był inaczej oceniany przez nauczycieli. Trudno jest zrozumieć to komuś, kto nie ma z tym do czynienia. A lewackie podejście było za poprzedniego systemu. Wszyscy byli traktowani jednakowo. Nikt nie wnikał w przyczyny i tacy uczniowie mieli przegwizdane.

To tyle, co miałem do powiedzenia w tym całym wątku.

Edytowane przez pozner
Opublikowano

Dla uspokojenia emocji powiem tak:  temat w szerszym gronie został  został wyjaśniony na PW i w związku z tym i uspokojenia emocji  zamykam.  Szkoda tylko ,że zamiast ingerować od początku co niektórzy dolewali oliwy do ognia podsycając złe emocje i hejt.

• Lubię to 2
  • Dziękuję 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.