yaro Opublikowano 4 Maja 2018 #21 Opublikowano 4 Maja 2018 8 minut temu, Jerry_jerry napisał: Na początku kolega może użył nie tego słowa jednak później dokładnie wyjaśnił co miał na myśli. W którym miejscu kolega dokładnie wyjaśnił co miał na myśli? Bo albo ja jestem ślepy, albo niemota, ale za Chiny ludowe nie mogę znaleźć jakiegokolwiek późniejszego wyjaśnienia, a tylko własne interpretacje słów "akwarium dla ubogich". 22 godziny temu, mwojciechowski47 napisał: Zresztą jak by podliczyć ile hajsu włożyłem w ten biotop to nie jest takie dla ubogich? A z tego wyjaśnienia raczej jestem bardziej ku swojemu zdaniu. Cytuj
mwojciechowski47 Opublikowano 4 Maja 2018 Autor #22 Opublikowano 4 Maja 2018 Dobra wyjaśnię o co chodziło dokładnie w naszej rozmowie bo w sumie to niepotrzebnie doprowadziłem was do konfrontacji.Każdy z was ma trochę racji chodził o aranżację a dokładniej jej koszty.Sens tego jest taki że kamienie nie są drogie ,malawi nie wymaga takiego światła jak choćby wasz holender no i wystarczy zwykły piasek lub żwirek kwarcowy.On ma w swoim akwarium rośliny warte nawet 40 zł za koszyczek wypasione podłoże aktywne i oświetlenie za 2000zł. Myślę że wyjaśniłem o co chodzi. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 4 Maja 2018 #23 Opublikowano 4 Maja 2018 (edytowane) 7 minut temu, mwojciechowski47 napisał: Dobra wyjaśnię o co chodziło dokładnie w naszej rozmowie bo w sumie to niepotrzebnie doprowadziłem was do konfrontacji. Czyli dobrze zinterpretowałem. Ale mam prośbę...jeżeli temat ma zostać otwarty do w tytule słowo dla ubogich daj w cudzysłów. Jak nie wiesz jak to się robi to zrobię ja. A jak nie to temat zamknę. Edytowane 4 Maja 2018 przez AndrzejGłuszyca Cytuj
mwojciechowski47 Opublikowano 4 Maja 2018 Autor #24 Opublikowano 4 Maja 2018 (edytowane) Teraz chyba lepiej ? Edytowane 4 Maja 2018 przez mwojciechowski47 Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 4 Maja 2018 #25 Opublikowano 4 Maja 2018 (edytowane) 31 minut temu, mwojciechowski47 napisał: Możesz nawet zmienić tytuł tematu żeby niewprowadzał w błąd jak chcesz ..OK. Bo jeszcze trochę a by do wojny jakiejś doszło . Pewnie weekend zbyt długi. Edytowane 4 Maja 2018 przez AndrzejGłuszyca Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi