Skocz do zawartości

Akwarium 112L - prośba o rady i porady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale numer, faktycznie filtrów nie ma.
Ludzie się zapisują i wpłacają kasę a filtry dopiero się robią i mają z Chin wysyłać za m-c.
Znając życie transport ze 4 tyg to jak dobrze pójdzie w drugiej połowie czerwca będą w Polsce. Ale masakra...

Opublikowano
  W dniu 18.04.2018 o 11:21, halabala napisał(a):
Rozwiń  

Dzięki za zaangażowanie w szukaniu :)
To ten sam człowiek, który na allegro sprzedaje (dystrybutor).

Jak pech to pech. Nie chce mi się czekać dwa miesiące......

• Lubię to 1
Opublikowano

Ja miesiąc temu miałem dokładanie taką sytuacje... gadali wtedy, że trzeba czekać około miesiąca...

Teraz zrobiło się na czerwiec...

Kupiłem Fluvala 406, troszkę droższy ale nie słychać go w ogóle, a sika super

Tą ikole chciałem podłączyć tak jak chyba ma kolega @egon44wraz z prefilterem mechnicznym HW... ale zrezygnowałem z tego, bo fluval ma bardzo fajny prefiltr mechaniczny... są gąbki na jednej listwie położone i czyszczenie będzie banalne...

Wodę klaruje na prawdę super!

Mogę polecić!

Opublikowano
  W dniu 18.04.2018 o 12:50, Lmanka napisał(a):

Ja miesiąc temu miałem dokładanie taką sytuacje... gadali wtedy, że trzeba czekać około miesiąca...

Teraz zrobiło się na czerwiec...

Kupiłem Fluvala 406, troszkę droższy ale nie słychać go w ogóle, a sika super

Tą ikole chciałem podłączyć tak jak chyba ma kolega @egon44wraz z prefilterem mechnicznym HW... ale zrezygnowałem z tego, bo fluval ma bardzo fajny prefiltr mechaniczny... są gąbki na jednej listwie położone i czyszczenie będzie banalne...

Wodę klaruje na prawdę super!

Mogę polecić!

Rozwiń  

hej,
przyznam, że szukałem filtra w mniejszych pieniądzach. Ten jest droższy o 70% więc to takie duże "troszkę" ;)
No nic, zobaczymy jak się rozwinie sytuacja tutaj na forum.
A jak się zapatrujecie na "słabszą" Ikolę 400 maxx?

Opublikowano
  W dniu 18.04.2018 o 14:48, hilux napisał(a):

Jesli nie potrzebujesz filtra na wczoraj to moze zamiast kubelka zbuduj sobie kaseciaka? 

Rozwiń  

Ja już chciałem zalewać szkiełko :( Rybki tuż tuż bo już jadą. Teraz to przyjdzie mi się zalać samemu ;)