Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poczatki zawsze sa trudne, w dodatku wypadlo to wszystko w bardzo pracowitym dla nas (organizatorow) okresie, niemniej jednak mamy juz jakies doswiadczenie i kazdy nastepny konkurs bedzie coraz lepiej organizowany - to pewne.

co do ukrycia wynikow konkursu to wlasnie dlatego zostalo to zrobione aby nikt nie mogl wplywac na przebieg glosowania

pisanie w dziale konkursowym zostalo celowo wylaczone aby nikt nie komentowal zdjec podczas trwania konkursu, zawsze mozecie zrobic to co teraz, czyli zalozyc watek w offtopiku, dostepny dla kazdego

Opublikowano
A to są takie osoby które zaraz po wejściu na forum nie klikają na "pokaż posty od ostaniej wizyty? :D" :twisted:

hehehe - właśnie? :mrgreen:

Pfu, makok ciii:) My też się do nich nie zaliczamy:) Ja to klikam tylko raz jak komputer włączam a potem tylko odświerz :lol:

Jak tylko poprawi się aktywność głosujących będzie git:) Faktycznie jakiś drobiazg mógłby to ułatwić.

Opublikowano
Pfu, makok ciii:) My też się do nich nie zaliczamy:) Ja to klikam tylko raz jak komputer włączam a potem tylko odświerz :lol:

o żesz w mordę... ja też... :mrgreen:

sorry za OT :lol:

Opublikowano

o żesz w mordę... ja też... :mrgreen:

sorry za OT :lol:

I ja z tego samego klubu:)

Opublikowano

Moje wrażenia po konkursie są pozytywne, ale szkoda, że tak mało zbiorniczków wystartowało- spodziewałem się więcej, no i mam nadzieję, że za rok będzie więcej zdjęć jak i głosujących :wink:

Wielkie podziękowania dla organizatorów, sponsorów, głosujących i wszystkich uczestników konkursu- gratulacje, a za rok na pewno będzie lepiej :wink:

Ukrycie wyników było bardzo słuszne- trzymało w napięciu do końca, mnie szczególnie :D

Opublikowano

a ja do tej pory nie wiem dlaczego nie mogłem głosować :?

Pisałem do Sysa ale...też nie odpisał :?

Ale następnym razem będzie lepiej:)

A laureatom gratuluję :D

Opublikowano

Dzięki Romek za gratulacje ... wzajemnie. Konkurs, pomysł i realizacja pierwsza klasa, fakt frekwencja mogłaby być lepsza.

Co do informacji - myślę że na przyszłość jakiś bannerek rzucający się w oczka poprawi "oglądalność".

Opublikowano
a ja do tej pory nie wiem dlaczego nie mogłem głosować :?

Pisałem do Sysa ale...też nie odpisał :?

Ale następnym razem będzie lepiej:)

A laureatom gratuluję :D

Danielu, stokrotnie przepraszam, Twoja prosba musiala mi sie gdzies zawieruszyc posrod innych. A raczej nie zdaza mi sie, abym nie odpowiedzial, chocby odmownie :oops:

Opublikowano

i nie wiem właśnie dlaczego tak jest, że te wszystkie serwisy/galerie/fora około K-M.pl są w innych bazach i raz że trzeba się kilka razy zapisywać, a dwa że organizatorzy konkursu mają nie lada zabawę z przepisywaniem uprawnień - przecież też mailowałem do Sysa, bo nie mogłem głosować...

może w założeniach jakaś reorganizacja - dla ogólnego uproszczenia pracy całości? czy nie, bo o czymś nie wiem? takie luźne sugestie

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.