Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć Wam wszystkim. Mam na imię Kamil. Krótko o mojej historii z akwarystyką: Od jakiś 13-stu lat nie posiadam żadnego akwarium. Ostatnie akwarium jakie posiadałem, to 112L jakieś ogólne. Przyznam, że nie używałem wtedy żadnych testów i podchodziłem do wszystkiego bardzo amatorsko. Pozbyłem się akwarium, ponieważ zaczęło przysparzać mi problemów. Najpierw mnóstwo przeprowadzek po przeróżnych wynajmach z moją żoną, a potem gdy już "usiedliśmy na swoim", kilku tygodniowe wyjazdy w delegacje, rodzina, dwójka synów i pogoń za pieniążkiem (dosyć popularna w naszym kraju historia) . Jadnak przez to 13 lat jak tylko wchodziłem do zoologicznego, bądź zoo, bądź innego miejsca gdzie znajdowalo się akwarium, adrenalina i poziom endorfin gwałtownie się podnosił :-D.  Dziś mam 34 lata i od 9 miesięcy mieszkam ze swoją rodzinką na stałe w niemczech. Wygląda na to, że aklimatyzacja żony i dzieciaków postępuje prawidłowo ;-) , i zabawimy tu dłużej. Rzecz jasna, od dłuższego czasu w głowie mam tylko  akwarium.

Edytowane przez zenekbenek